Ce au găsit poliţiştii în camera lui?!

sinucidere

Un cetăţean britanic, din primele informaţii având statutul de diplomat, s-a sinucis, joi, aruncându-se de la etajul 7 al unui hotel din Baia Mare.

Bărbatul are 47 de ani, e cetăţean englez din Marea Britanie şi s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00. Acesta le-a cerut reprezentanţilor hotelului să fie cazat la ultimul etaj. Bărbatul trebuia să plece azi, dar şi-a prelungit şederea cu încă o zi, scrie actualmm.ro.

sinucidere hotel_mara

Astăzi a fost văzut de mai multe persoane din zona hotelului că se balansa pe balustrada balconului. Aceştia au sunat de urgenţă la 112. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat, însă nu au mai putut să facă nimic pentru acesta.

Diplomatul britanic ar fi lăsat un bilet de adio adresat familiei.

sinucidere 2
Ian Saunders, presupusul sinucigas

Conform unor surse, bărbatul s-ar fi numit Ian Saunders şi ar fi ocupat funcţia de ataşat regional în cadrul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti. Acesta era diplomat din anul 2001 şi ocupa această funcţie în cadrul ambasadei engleze începând cu 8 ianuarie 2010. Aceleaşi surse susţin că englezul suferea de depresie cauzată de faptul că nu şi-a întemeiat o familie.

Citeste si...  Cum s-a sfârşit luna de miere pentru un american?