Exista momente in care privim o persoana necunoscuta si nu ne putem lua ochii de la ea, adesea fara sa ne putem explica exact de ce ne simtim atrasi de ea. Din punct de vedere astrologic, exista zodii care desi nu par a avea prea multe in comun, cand vine vorba de pasiune se poate lasa cu adevarate focuri de artificii.

Berbec – Sagetator. Nativii din berbec si Sagetator sunt cele mai pasionale semne de foc. Ambii cred in existenta dragostei la prima vedere, iar atunci cand se intalnesc aceste doua semne nu mai ramane timp pentru evaluarea practica a partenerului. Atractia este prea puternica pentru a mai pune in balanta si alte aspecte, iar relatia este energica si stimulatoare. Cum ambii nativi sunt incapatanati si orgoliosi, adesea se vor infrunta, dar la fel de repede vor trece peste certuri. inceputul unei astfel de uniuni este foarte promitator si prezinta sanse mari de a se indrepta catre o relatie de durata.

Taur – Scorpion, pasiune fara limite. Desi pare ca nu au nimic in comun, cand vin vorba de pasiune nativii din Taur si Scorpion sunt in stare sa dea nastere unui vulcan activ. Natura pasionala si sexuala a Taurului se muleaza perfect peste cea a Scorpionului, ambii avand o predispozitie catre latura obsesiva, presarata cu perversiuni a sexului. Pe de alta parte, caracterul posesiv si gelozia extrema a Scorpionului il poate face pe Taur sa bata in retragere. Pe scurt, relatia va fi una temperamentala, dar niciunul dintre nativi nu are rabdarea sa o faca sa devina mai mult.

Capricorn – Fecioara. Atractia intre acesti nativi este incredibil de puternica de la bun inceput, acestia avand senzatia ca pana in acel moment au pierdut timpul cu alti parteneri. Desi la inceput pare ca au fost uniti doar de atractia fizica, dupa o vreme realizeaza ca se completeaza intr-o multime de alte directii esentiale pentru a pune bazele unei relatii de durata, in care va exista ajutor reciproc. Fiind semne de Pamant, Capricornul si Fecioara au instincte carnale profunde, iar acest lucru va face ca viata intima sa ramana pasionala pentru mult timp.

Citeste si...  Ce interese ascunse au ZODIILE

Berbec – Leu. Desi sunt extrem de incapatanati, Leul si Berbecul fac ravagii in ceea ce priveste o posibila legatura sentimentala. Problema cea mare este ca o astfel de relatie are mari sanse sa se termine cu un scandal monstru daca unul dintre ei considera ca celalalt i-a tradat increderea. Un astfel de cuplu poate fi sudat daca au un obiectiv comun de atins, altfel vor deveni competitori de temut.

Gemeni – Sagetator, uniti de foamea de cunoastere. Sunt nativi uniti de spiritul de aventura si de permanenta foame de cunoastere. Faptul ca sunt interesati de aceleasi lucruri face ca un astfel de cuplu sa gaseasca o placere deosebita in simplul fapt ca sunt impreuna. Schimbul de idei face ca trecerea spre zona pasionala, trupeasca, sa se faca rapid si firesc. Nu in ultimul rand, firea ceva mai practica a Sagetatorului reprezinta catalizatorul perfect pentru visatorul din Gemeni. Destul de repede se aprind si nativii din Gemeni si Varsator, caz in care exista compatibilitate sub mai multe aspecte pentru o relatie de durata, decat intre Gemeni si Sagetator.

Fecioara – Pesti. Desi nu au sanse prea mari pentru un mariaj de durata, in ceea ce priveste dragostea la prima vedere nativii din Fecioara si Pesti se pot bucura de clipe greu de uitat. Sensibilitatea emotionala a Pestilor este foarte bine contrabalansata de spiritul practic si ordonat al Fecioarei, in timp Pestii le vor detensiona sexual pe Fecioare. Problema apare in relatiile pe termen lung, cand Fecioarele vor fi exasperate de firea prea putin practica a partenerului din Pesti.