Are o fetita minunata, un sot care-i este alaturi si o viata linistita. Simona Patruleasa, frumoasa prezentatoare a postului Kanal D, si-a dorit sa-i aduca pe lume un fratior sau o surioara lui Ingrid, fiica sa. Anul trecut, lucrurile pareau sa se indrepte in acest sens, atunci cand Simona a aflat ca este insarcinata. Din pacate, bucuria i-a fost umbrita cateva luni mai tarziu. Simona a pierdut sarcina.

Simona-Patruleasa--cel-mai-dur-atac-la-adresa-lui-Stefan-Banica-Jr---Din-foamea-de-bani-si-a-furat-sotiile--si-a-furat-prietenii-A fost atat de afectata incat si-a propus sa nu mai treaca printr-o experienta atat de trista. S-a impacat ca Ingrid va fi singurul ei copil si, de aceea, ii daruieste toata dragostea din lume.

„Mi-am luat gândul total de la aşa ceva, pentru că nu ştiu, am zis că lucrurile astea trebuie lăsate aşa. M-a afectat foarte tare şi nu m-am mai gândit. Anul trecut, sarcina s-a oprit din evoluţie la 10 săptămâni. Se pot întâmpla şi la 20 de ani lucrurile astea, dar cu atât mai mult la persoanele care au trecut de 40 de ani. Din clipa aceea mi-am impus să mergem înainte cu Ingrid, ne-a dat-o pe ea Dumnezeu şi ne bucurăm la maximum de ce avem. Acum ce să facem?”, a spus Simona Patruleasa.

 
Citeste si...  Poveţele lu’ mama Tatoiu către nora Pelinel, nevasta lu’ Boureanu