Simona Halep şi Horia Tecău se pregătesc pentru a juca dublu-mixt la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Tecău a anunţat, deja, că există un program de antrenament creionat alături de Simona, pentru a suda cât de cât echipa informează mediafax.

Prezentă la Gala Tenisului Românesc, marţi seară, Simona a vorbit despre cum va arăta jocul alături de „Sportivul anului la dublu”, într-o probă cu totul inedită pentru ea: „Horia face jocul de dublu perfect. Eu stau, alerg, încerc să servesc cât de bine pot – dar nu e un punct forte pentru mine, la retur spun eu că mă descurc mai bine, dar când Horia e în faţă, deja mă relaxez”, a spus Simona.

Citeste si...  Astronomul regal din Marea Britanie: Experimentul care poate aduce sfârșitul lumii

Dacă jocul la mixt este o noutate pentru Halep, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre prezenţa sa la diverse ceremonii de premiere. Constănţeanca afirmă că, chiar şi atunci când premiile par a veni pe bandă rulantă, bucuria este mereu aceeaşi. „Pentru mine, fiecare premiu este important şi îl primesc cu mare drag. Este un semn că am muncit bine şi le mulţumesc tuturor celor care se gândesc să îmi dea un premiu”, a spus liderul mondial.