Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost eliminată sâmbătă noaptea în semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari. Halep a suferit o înfrângere drastică 6-1, 6-1, în fața ucrainiencei Elina Svitolina (favorită nr. 5.)
Simona Halep, numărul doi mondial, a fost eliminată sâmbătă noaptea în semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari. Halep a suferit o înfrângere drastică 6-1, 6-1, în fața ucrainiencei Elina Svitolina (favorită nr. 5.)
În sferuri, Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 21 WTA, calificându-se în semifinalele Rogers Cup. 
Halep a făcut breakul la 4-4 și apoi a câștigat setul, scor 6-4. Ea a reușit un break și în setul doi, la 1-1, preluând apoi conducerea meciului. Ea s-a impus în cele din urmă după o oră și 11 minute. 
Calificarea în semifinalele turneului de la Toronto este recompensată cu 122.190 de dolari și cu 350 de puncte WTA. 
Halep este deținatoarea trofeului la Rogers Cup, competiție de categorie Premier 5, după ce a câștigat anul trecut finală de la Montreal. în 2015, la Toronto, româncă a fost finalista.

Citeste si...
BREAKING NEWS: Iohannis a decorat-o pe Halep cu Steaua României în grad de cavaler