Simona Halep a dat piept înb sferturile turneului US Open cu Serena Williams. Simona a practicat un tenis bun, dar asta nu a fost sufiecient să oprească tăvălugul Serena. Americanca s-a impus în sferturile de finală de la US Open, scor 2-6, 6-4, 3-6.

„Cred că a fost un meci bun. Am jucat bine, puteam şi mai bine în acele momente când am avut ocazia. Dar cred că nivelul a fost ridicat. Sunt ok cu felul în care am luptat până la final. Este acum ceva normal pentru mine, astfel că este un lucru bun. Serena a jucat foarte bine. Este cea mai bună jucătoare, serviciul ei a fost «uriaş». A fost greu. Sunt puţin tristă, dar trebuie să privesc la lucrurile pozitive, pentru că sunt multe, şi să merg înainte. Acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată împotriva Serenei. Am simţit că sunt foarte aproape şi am şanse să câştig”, a spus Halep.

Citeste si...
Aceste trei zodii se vor casatori in 2017. Pregateste-te de nunta

Sportiva a precizat că este puţin dezamăgită. „Cred că am jucat destul de bine, este un lucru bun şi cred că am jucat foarte bine, dar puteam mai bine în unele momente. Serena a făcut o treabă foarte bună şi de aceea este numărul 1. Sunt puţin dezamăgită că nu am profitat de ocazii dar sunt şi bucuroasă de felul în care am rezistat şi am jucat. Sunt ok”, a menţionat ea.