Simona Gherghe este o prezență discretă în spațiul media, deși aceasta se bucură de mulți admiratori și moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1. În cadrul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit cum s-a desfășurat unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa: nunta cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV a povestit despre felul în care a decurs ceremonia, mărturisind că a fost o petrecere relaxată.

Simona Gheoghe ,care a inplinit  miercuri,31octombrie virsta  de 41 ,  este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, însă acest lucru nu o impiedică să fie discretă. Vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, încă din vara acestui an. Cum evenimentul nu a fost unul mediatizat, nu multă lume știe detalii despre modul în care s-a desfășurat marele moment din viața prezentatoarei TV.

Deși moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1, bucurându-se deaudiente mari , motiv pentru care se bucură și de ajutorul uni nou coleg,  nunta Simonei Gherghe nu a fost una mediatizată.Vedeta si partenerul ei ,Razvan Sndulescu  alături de care are și o fetita Ana Georgiana, au dorit să organizeze o ceremonie restrânsă, departe  de lumina reflectoarelor și ca camerelor de filmat.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au organizat nunta „în secret”

Cei doi s-au căsătorit religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an, și, deși nu fost un eveniment cu mulți invitați, cadrul a fost cu siguranță unul de poveste, plin de emoții și fericire, venite din partea mirilor și a apropiaților acestora.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată (..) Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce.. Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a dezvăluit prezentatoarea TV, într-un interviu acordat revistei Viva.

Citeste si...
Sacrificiile pe care le face Simona Gherghe ca să apară la "ACCES DIRECT"

Simona Gherghe prezintă Acces Direct cu ajutorul lui Alex Velea

După ce cântărețul Alex Velea a devenit colegul de platou al Simonei Gherghe, multe persoane l-au acuzat că nu se prea pricepe în postura de prezentator. Totuși, Simona a venit rapid în ajutorul noului ei partener și a dezvăluit că își dorește să facă din el „un adevărat jurnalist”.

„M-am bucurat foarte tare pentru că eu îl știu pe Alex de foarte multă vreme, de când eram amândoi mai mici și venea la Observatorul orei 16, pe care îl prezentam atunci, și știu că îl chemam destul de des acolo. M-a și întrebat o dată de ce îl tot chemăm. (..) Alex, te testam de atunci ca să fii coprezentatorul meu. Pentru un om care nu a făcut televiziune la modul ăsta profesionist, se descurcă foarte bine. Citește prompterul mai bine decât alții care au fost de nu știu câți ani, ceea ce e wow, e foarte tare”, explica Simona Gherghe, în urmă cu puțin timp, pentru colegii de la „Xtra Night Show”