Ironia prezentatoarei tv ar putea naşte un nou scandal!

Simona

Ultima postare a Simonei Gherghe ar putea sa o supere foarte rau pe Bianca Dragusanu. Prezentatoarea tv ar putea scapa basma curata numai in cazul in care roscata iubeste… pisicile.

Vineri, blondina a postat o poza cu pisica ei, iar in descriere blondina pomeneste de… Bianca. Nu se stie daca se refera la Bianca Dragusanu, insa toata lumea ar fi tentata sa creada asta, mai ales ca relatia celor doua din ultima perioada nu a fost una chiar cordiala.

Simona 7
Simona a postat pe Facebook o poza in care face aluzie la Bianca Dragusanu

“Bianca… Comunicativa ca de obicei!”, a scris Simona Gherghe in descrierea imaginii in care pisica ei sta cu gura larg deschisa.

“Cam guraliva!”, “Revendicativa si draguta!”, au scris prietenii Simonei in sectiunea pentru comentarii. Blondina a venit si cu o replica, insa nu face decat sa mearga mai departe cu gluma: “Da! Se cearta cu mine!”, mai spune Simona razand.

Simiona 0

La sfarsitul anului trecut, moderatoarea a recunoscut chiar in emisiunea pe care o prezinta ca are acasa trei pisicute, dintre care una se numeste Bianca.

„Eu am trei fete acasa. Trei pisici. Daca ati stii ce pisicuti frumosi face Bianca mea, i-am adus aici si i-am infiat. Bianca are un an si jumatate”, a spus atunci Simona.

Simona 1

La inceputul acestui an, roscata si prezentatoarea TV au fost la un pas sa devina colege de trust, insa CNA nu i-a permis Biancai sa aiba propria ei emisiune. Mai mult, blondina s-a aratat iritata de modul in care fosta sotie a lui Victor Slav i-a tratat pe colegii sai.

„Eu, ca telespectator, privind tot show-ul pe care l-a facut Bianca, nu am facut nimic decat sa ma simt foarte revoltata de situatia in care i-a pus pe colegii mei. Si nu am sa uit cum am facut toti scut in jurul ei in tot scandalul cu CNA. (…) Mi-am dat seama ca Bianca e cel mai cinic om pe care l-am cunoscut vreodata”, a declarat Simona Gherghe.

Citeste si...  Viitorul vrea să interzică accesul la libera informare?!