Mihaela Radulescu si-a pus toata tara in cap dupa ce a mustrat-o pe o tanara gimnasta de 14 ani ca este prea grasa sa practice dansul.

Simona-Amanar-o-pune-la-punct-pe-Mihaela-Radulescu--Iata-cum-o-apara-campioana-pe-tanara-gimnasta-jignita-de-diva-
Vedeta a fost foarte directa, ba chiar a amenintat-o pe tanara ca nu o va trece in etapa urmatoare de la „Romanii au talent” daca nu va slabi cel putin 5 kilograme.

Iritata de remarcile Mihaelei Radulescu a fost si campioana la gimnastica Simona Amanar, care i-a transmis un mesaj subtil divei de la Monaco.

„In gimnastica ritmica, greutatea este importanta daca nu te misti gratios. Sunt sportive mai plinute, care sunt foarte usoare si nu au niciun fel de dificultate in efectuarea exercitiilor, chiar si a celor grele. Este adevarat, greutatea ar putea reprezenta o problema la barna, la paralele. In general, la aparate. Daca ai cateva kilograme in plus, ai sanse putin mai mari de a te accidenta. Insa, in gimnastica ritmica, cinci kilograme in plus chiar nu reprezinta o problema. Acolo altii sunt factorii decisivi.

Citeste si...  Mihaela Radulescu, intr-o tinuta dezastruoasa! Uite cum a fost surprinsa pe strada, de paparazzi

Sa executi pasii corect, sa fii gratioasa, sa existe cursivitate intre miscari, si multe altele. Stiu si eu despre cazul fetei numite „grasa”. Cred ca o astfel de parere ar trebui sa fie exprimata de oameni cu experienta in domeniu, care stiu criteriile si exigentele gimnasticii ritmice. Asa, cu parerea, ne putem da toti. Pana la urma, antrenoarea trebuie sa hotarasca daca fata in cauza ar trebui sa mai slabeasca sau nu. Nimeni altcineva”, a declarat marea campioana a Romaniei.