Iubita lui a născut ieri, la New York!

simon-cowell

De Valentine’s Day, Simon Cowell a primit cel mai frumos cadou, un baietel de la iubita lui, Lauren Silverman. Aceasta a nascut cu doua saptamani inainte de termen, ieri, la New York, iar mogulul muzical s-a grabit sa ia un zbor spre New York pentru a ajunge la maternitate.

Lauren Silverman si Simon Cowell au devenit parinti pentru prima data, micutul Eric venind pe lume cu doua saptamani mai devreme decat era programat. Lauren a nascut la Lenox Hill Hospital, acelasi spital la care a nascut si Beyoncé. La acest spital o camera pe noapte costa chiar si 1700 de dolari. Simon Cowell a anuntat pe Twitter ca baietelul poarte numele tatalui sau, Eric.

Pentru ca nasterea nu era programata decat peste doua saptamani, Simon a fost nevoit sa-si amane toate treburile din Londra si sa prinda primul avion spre New York.

Simon Cowell i-a furat sotia celui mai bun amic al sau, Andrew Silvermann, anul trecut aflandu-se ca mogulul media avea o relatie de cativa ani cu nevasta lui Andrew, Lauren, care intre timp ramasese insarcinata. Dupa ce Andrew si Lauren au divortat, Simon si sotia infidela au inceput sa formeze oficial un cuplu.

Citeste si...  Povestea incredibila a romanului erou de la New York!