Informatia conform careia Elena Udrea a primit în luna martie o scrisoare în care era anunţată că Sile Cămătaru vrea să atenteze la viaţa ei, a starnit valva in lumea politica, dar si agitatie si ingrijorare in randul celor care ii sunt aproape sufleteste fostei sefe PMP. Potrivit celor care au avut acces la aceasta stire inca de la incepuit, liderul interlop ar fi vrut sa plateasca o persoana cu 15.000 de euro pentru a o intepa cu Udrea cu un an infectat cu virusul HIV.
 
Sile Camataru
 
„Eu mă numesc Petre și sunt arestat la Colibași pentru răpire și cămătărie. Am prietenie cu câțiva interlopi ai Bucureștiului ca Nuțu și Sile Cămătaru. Eu în libertate fac rău la comandă, sunt tatuat pe tot corpul și pe toată fața. Am 42 de ani și de fel sunt din Caracal Olt, dar în prezent nu mai am pe nimeni fiindcă un clan din Rusia mi-a omorât soția și fetița în 2000, pentru o combinație în Torino și atunci m-am retras în România. Tu ai un dușman care te-a denunțat și te-a băgat acolo și e prieten bun cu Sile și au discutat despre tine și spunându-i că vrea să te distrugă și că dacă are pe cineva care să-ți facă rău, iar Sile a zis DA, spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înțepe cu un ac cu SIDA, că să te distrugă”, scria în scrisoarea primită de Udrea în arest.
 
De cealalta parte, Vasile Balint, zis şi Sile Camataru, susţine, din spatele gratiilor, ca totul este o facatura, o minciuna si o incercare a unora de a-l baga din nou in bucluc. „Tot ce a apărut este o invenție. Nici nu se pune problema de așa ceva! Apariția numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aș putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înțeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!”, a declarat Sile Cămătaru pentru spynews.ro.
 
Si fiica lui Sile Camataru a avut o interventie prin telefon la o televiziune de stiri si s-a declarat revoltata de faptul ca, din nou, numele tatalui ei este pomenit intr-un caz important cu implicatii dintre cele mai grave. Ea a negat vehement orice acuzatie care i s-a adus tatalui ei si a spus ca totul este pura inventie.
Citeste si...  Elena Udrea s-a hotărât și va candida din nou: ”Aş fi fost, oricum, şi fără voia mea...”