Uite în ce hal arată şi cât de respingătoare sunt după ce au petrecut… cu paharul

vedete_bete_242c17b6ed

Renumitele petreceri de la Hollywood sunt condimentate din belşug cu alcool, iar imaginile cu vedetele abia ţinându-se pe picioare de cât au băut, fac, de fiecare dată, deliciul presei tabloide. Dacă unui bărbat i se mai poate trece cu vederea starea de ebrietate, pentru o femeie este de-a dreptul stânjenitor să fie surprinsă în această situaţie ruşinoasă.

Paris Hilton, moştenitoarea unui întreg imperiu, este cunoscută de ani de zile ca fiind sufletul petrecerilor. Niciodată însă nu a ştiut însă care îi este limita şi, de multe ori, paparazzii au surprins imagini memorabile cu ea, care nu-i făceau deloc cinste.

 

Brandi Glanville, cunoscută din reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills”, s-a făcut de râs într-un mod incredibil la ieşirea dintr-un club după multe cocteiluri îngurgitate. Nu numai că abia se ţinea pe picioare, dar nu a mai avut control nici asupra ţinutei, lenjeria intimă văzându-i-se în toată splendoarea.

 

A trecut de 47 de ani, are copii acasă, dar tot îi place la distracţie! Pamela Anderson este nelipsită de la petreceri, unde nu ratează să se dea în spectacol: dans pe mese, striptease sau săruturi cu persoane necunoscute, nimic nu lipseşte din programul actriţei atunci când începe „să prindă chef”.

 

Pe lângă cluburile sau petrecerile unde ajunge alături de gaşca ei şi unde uită numărul paharelor, Rihanna a făcut-o lată în urmă cu doi ani. Cântăreaţa a apărut beată la o emisiune TV din SUA, unde s-a comportat ciudat: uita întrebările, răspundea împleticit şi râdea de fiecare dată când se încurca.

 

Citeste si...  Aşa va arăta Rihanna peste două decenii!

Imaginile cu Brigitte Nielsen au făcut în 2012 înconjurul lumii, fiind şocante de-a dreptul pentru cei care şi-o amintesc pe femeia frumoasă, model şi actriţă de succes. Ipostazele în care a fost fotografiată dovedeau că ex-soţia lui Sylvester Stallone a pierdut lupta cu dependenţa de alcool.

 

O fi ea celebră în lumea modei şi una dintre cele mai bune manechine, însă când vine vorba despre viaţa personală, Kate Moss nu prea are cu ce se lăuda. Vedeta a dus mai mereu un trai plin de vicii, în care alcoolul, drogurile şi ţigările au fost omniprezente.

 

Actriţa Heather Locklear, devenită celebră o dată cu rolul din „Melrose Place”, a fost arestată, în 2008, sub suspiciunea că ar fi condus sub influenţa alcoolului. Conştientă că petrecerile de trei zile şi trei nopţi stropite din belşug cu cantităţi uriaşe de lichide bahice o vor aduce pe marginea prăpastiei, vedeta s-a internat la dezintoxicare.

 

Naomi Campbell nu putea lipsi de pe lista vedetelor surprinse în stare de ebrietate. Imaginile cu manechinul mergând pe trei cărări nu sunt o noutate pentru presă, numai că paparazzii trebuie să fie mereu atenţi în preajma ei, pentru că mulatra devine foarte violentă la beţie: ţipă, se ceartă cu toată lumea şi sare imediat la bătaie.

 

Beyonce a fost de mai multe ori fotografiată în stare de ebrietate prin baruri, dar această poză este făcută la un eveniment destul de oficial, petrecerea Vanity Fair cu ocazia premiilor Oscar. Beyonce era atât de beată încât Jay-Z a scos-o mai mult pe sus din restaurant.