Si vedetele pot fi vesele. Vezi sotii vedetele caror  au amante.Sunt frumoase și celebre, dar soții lor nu au stat cu ele. Și-au tras amante fără să le pese că-i va afla întreaga țară. Iată vedetele înșelate care au suferit teribil din dragoste.

Si vedetele pot fi vesele. Vezi sotii caror celebritati au amante Este cazul Alinei Pușcaș (33 de ani),vedetele  emisinii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Aceasta a fost înșelată după șase luni.

Vedeta și afaceristul Viktor Bieltz și-au unit destinele în mai 2013, iar un an mai târziu a divorțat.

Nu a putut să treacă peste faptul că soțul ei a călcat atât de repede peste jurământul făcut în biserică.
Alina Pușcaș, înșelată după 6 luni de la nuntă
Imagini cu infidelul au apărut în presă, în timp ce săruta o tânără. Alina a suferit mult, dar în 2015 era deja însărcinată cu un alt bărbat, Mihai Stoenescu, cu care s-a măritat în iunie 2017. Cei doi au acum doi copii.

Ciprian și Georgiana, adică Cici de la Sistem și Căprioara, coregrafa la ”Dansez pentru tine”, s-au căsătorit în 2008, iar după doi ani și-au spus adio, la Judecătoria sectorului 1.
La nici un an de la nuntă, femeia a descoperit că soțul său are o relație extraconjugală.

Căprioara și-a prins soțul cu mesaje indecente în telefon
Mesajele din telefon l-au dat de gol pe artist, care nu era la prima abatere. La doi ani de la divorț, Cici s-a recăsătorit, mariaj care a avut aceeași soartă.

Adelina și Liviu, nuntă și divorț într-un singur an
Adelina Pestrițu (31 de ani) și Liviu Vârciu și-au unit destinele în 2010 și tot atunci au și divorțat. Inima zburdalnică a cântărețului a dus la acest deznodământ.

Adelina nu a mai suportat infidelitățile soțului și i-a spus adio. După separarea oficială, cei doi au mai încercat să se împace, dar până la urmă au decis că cel mai bine este ca fiecare să-și vadă de drumul său.
Andreea Marin, înșelată de trei ori
Andreea Marin (43 de ani) a simțit și ea înseamnă să fii înșelat și nu o dată, ci de trei ori. Primul soț, Cristian Gheorghiţă, a înșelat-o cu o colegă de serviciu.

A urmat un alt eşec sentimental. Andreea Marin s-a căsătorit în ianuarie 2006 cu Ştefan Bănică și a devenit mamă în decembrie 2007.

Au pozat multă vreme în cuplul perfect, deși ea s-a retras treptat din prim-planul vieții publice, pe măsură ce el a început să aibă din ce în ce mai mult succes, cu emisiunea ”Dansez pentru tine”.

În timpul show-ului de la Pro TV avea s-o cunoască Ștefan pe Lavinia Pârva, o cântăreață tânără, sexy și fâșneață, cu care au fost surprins în ipostaze compromițătoare în 2011. Cei doi au negat atunci că ar avea probleme, însă aproape doi ani mai târziu și-au anunțat divorțul. Motivul? Amantlâncul dezvăluit de presa mondena.

”Un divorț nu trebuie să te dărâme, că eu sunt trecută deja printr-o astfel de experiență, că sunt încă în viață și iată că nu e imposibil să-ți refaci viața și să ai o familie, să ai copii. Și atâta vreme cât un divorț nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum e sănătatea”, declara vedeta în urmă cu cinci ani.
Andreea Marin părea însă că şi-a găsit liniştea în braţele fizioterapeutului Tuncay Ozturk, specialistul care s-a ocupat îndeaproape de sănătatea ei.

Citeste si...  Mai multe vedete din showbiz fac mărturisirii de senzaţie despre viaţa lor sexuală

Între cei doi a început o frumoasă idilă, care a fost oficializată la Starea Civilă în decembrie 2013, chiar în ziua în care Andreea Marin împlinea 39 de ani.

După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul, s-a separat și de el. Asta după ce presa a relatat faptul că Tuncay avea o relație amoroasă cu asistenta lui de la cabinet, Sandra.

Ceea ce ulterior s-a dovedit a fi cât se poate de real.

Gabriela Cristea, bătută și înșelată
Gabriela Cristea (44 de ani) a avut parte și ea un episod traumatizat în viața ei. Căsnicia cu Marcel Toader a fost presărată cu multă suferință, neînţelegeri, violenţă domestică și infelidate din partea bărbatului cu care și-a dorit enorm să aibă un copil.

Dar în iunie 2013, totul s-a terminat între ei, separarea având loc la notar, de comun acord. După mariajul eşuat, Gabriela şi-a găsit liniştea chiar în braţele colegului ei de emisiune, Tavi Clonda, cu care s-a căsătorit pe 30 aprilie 2015.
Au împreună cu copil, iar cel de-al doilea este pe drum.

Catrinel Sandu, sunată de amanta soțului
În 2016, viața lui Catrinel Sandu (40 de ani) luase o întorsătură urâtă. Amanta soțului ei, Gabriel Trifu, a sunat-o și i-a spus că are o relație amoroasă cu el de doi ani.

Cu inima frântă, blondina a făcut pasul decisiv și după 11 ani de căsnicie a divorțat. Anunțul despărțirii a fost făcut de ea pe 29 decembrie 2017.
Catrinel și Gabriel s-au căsătorit în octombrie 2006, iar un an mai târziu s-au mutat în SUA, Florida, unde vreme de câţiva ani mariajul lor a fost unul fericit.

Soțul Nicoletei Luciu, de la altar, pe iaht cu amanta
Nicoleta Luciu (38 de ani) s-a căstăorit cu Zsolt Csergo, după șapte ani de relație. Vedeta de televiziune și-a văzut visul împlinit în 2012, după ce a așteptat atât de mult ca barbatul pe care-l iubea să o ia de nevasta.

Fericirea de pe chipul brunetei a disparut la doar șase luni de la casatorie. Omul de afaceri a fost filmat în timp ce se afla într-o escapadă, în Croația, alături de amanta sa, Kinga Sebestyen.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se certau pe iahtul afaceristului. Infidelitatea soțului a fost un moment de cumpănă pentru Nicoleta, care până la urmă a luat decizia să-și ierte bărbatul, de dragul celor patru copii pe care-i au împreună.
Andreea Banică, înșelată la un an după nuntă
Andreea Banică (40 de ani) și Lucian Mitrea au fost împreună 15 ani, înainte să devină soț și soție. Ba chiar, frumoasa cântăreață nu s-a ferit să mărturisească faptul că el a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

S-au căsătorit în 2008, iar după un an de la nuntă Lucian, care este impresar, a fost acuzat că ar fi pretins favoruri sexuale de la diverse domnișoare dornice să se lanseze în lumea muzicală. După un veritabil scandal, vedeta a preferat să-l ierte.