xx (2)

Shona Carter-Brooks, o femeie din statul american Tennessee, şi-a legat fetiţa în vârstă de o lună de trena rochiei de mireasă, în timpul nunţii, târând-o spre altar în timpul ceremoniei care a avut loc luna trecută, în oraşul Jackson.

După ce fotografiile au fost publicate de femeie pe o reţea de socializare, Shona Carter-Brooks a primit sute de comentarii negative, unii utilizatori ameninţând chiar că o vor reclama la protecţia copilului.

Tânăra mireasă şi-a apărat alegerea, însă, afirmând că fetiţa ei pe nume Aubrey nu avea cum să păţească ceva rău, dat fiind că se afla în „Casa lui Hristos”.

În timpul nunţii care a avut loc luna trecută, Shona Carter-Brooks a purtat o rochie Vera Wang cu o trenă foarte lungă, peste care a fost pusă fiica ei.

„Îmi pare rău că nu a fost în sală. M-aş fi ridicat şi aş fi luat copilul. Ce ai făcut este cu adevărat o prostie”, este unul din numeroasele comentarii negative pe care fotografia le-a provocat.

Shona Carter-Brooks s-a apărat, însă:

„Oamenii care comentează ce facem sunt cei cu gânduri negative. Noi suntem oameni buni, acoperiţi de sângele (lui Hristos n.r.) care nu-şi va pierde niciodată puterea. (…) Facem ce vrem, când vrem. Atâta timp cât Iisus este lângă noi totul va ieşi bine şi va fi bine”, a răspuns femeia valului de critici.

Citeste si...
Prima declaraţie a lui Octavian Bellu, după Aur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.