Angajata unei firme de vânzări auto a fost „şocată” după ce a descoperit o jucărie sexuală de mari dimensiuni în torpedou maşinii unei cliente.

Şi-a vândut maşina, cu tot cu vibratorul aflat în torpedou

O angajată a observat vibratorul uriaş în compartimentul mănuşilor, scrie dailystar.co.uk.

După ce au notiticat-o pe proprietară, „o brunetă frumoasă”, cu privire la obiectul pierdut, aceasta a fost atât de jenată încât a glumit şi a declarat că va pleca din ţară.

Din fericire, compania a tratat cu umor incidentul nedorit. Heather Duffy, în vârstă de 27 de ani, a primit vineri un Holden Astra.

Aceasta îşi aminteşte că vânzătoarea era o femeie „frumoasă”, de 20 şi ceva de ani, care părea „foarte politicoasă”.

„Tânăra ne-a sunat şi ne-a spus că doreşte să dea la schimb maşina, care valora circa 1.680 lire sterline. Aveam ceva să-i dăm şi am văzut că este foarte frumoasă şi politicoasă. Am discutat timp de o oră şi am testat maşina. Deoarece era un schimb foarte avantajos, nu am verificat toate compartimentele maşinii”, a povestit angajata.

Citeste si...  Ceremonii dedicate Zilei Unirii Principatelor Române

Angajaţii s-au arătat miraţi de descoperirea erotică, deoarece tânăra părea foarte „inocentă”.

„A plecat cu maşina şi unul dintre angajaţi a descoperit vibratorul în compartimentul Astrei. Era un monstru, mâna mea nu-l putea cuprindea…Am fost surprinsă… Să fim serioşi, cu toţii avem jucării sexuale în dulap, dar nu în torpedoul maşinii”.

Firma auto a sunat-o pe clientă şi i-a zis de obiectul pierdut.

Îngrozită de ideea că vibratorul ei a ajuns pe mâini străine, femeia a spus că „se mută din ţară” de ruşine.

„I-am trimis un mesaj şi i-am povesit, a fost amuzant… I-am zis să vină să-l ia, dar încă nu a venit…”, a mai spus angajata respectivă.

Potrivit acesteia, unii s-au oferit să primească vibratorul în locul proprietarei de drept, dacă aceasta îl refuză.

„Dacă stăpâna nu mai doreşte „micul prieten”, o să-l îngropăm şi îi facem un necrolog – poate chiar transmitem live înmormântarea vibratorului, ca să plângem împreună la căpătâiul lui”, a glumit femeia.

foto: captură youtube.com