Shiloh, fiica biologica a Angelinei Jolie, a renunțat la numele de familie a tatălui său, Brad Pitt, la trei ani după ce actrița a făcut același lucru.

Brad Pitt și Angelina Jolie au custodie comună, adică împart responsabilitățile parentale ale celor șase copii, în urma divorțului.

Conform rapoartelor, fiica Shiloh-Jolie-Pitt, în vârstă de 14 ani a eliminat numele Pitt din profilul său de pe rețelele de socializare. Nu se știe, însă, dacă adolescenta a renunțat la numele tatălui său și pe cale legală. Aceasta se numea Shiloh Jolie-Pitt, însă acum acum numele ei este doar Shiloh Jolie. Gestul fetei a fost interpretat ca un răspuns pentru tatăl său în a cărei grijă nu ar vrea să rămână, potrivit thenews.com.pk.

Shiloh face tratament hormonal pentru a deveni bărbat. Angelina Jolie sprijină transformarea fiicei sale

Shiloh este un copil diferit, aceasta le-a mărturisit părinților săi că nu se identifică cu sexul său și ar vrea să fie băiat. Într-un interviu din 2010, Shiloh a declarat pentru Vanity Fair că vrea să fie bărbat încă de când avea 3 ani.

Shiloh Jolie, în vârstă de 15 ani vrea să devină băiat, urmând pentru asta un tratament hormonal. Micuţa este primul copil biologic al fostului cuplu de actori, iar fetița a început să se îmbrace şi să se poarte ca un băieţel încă de la vârsta de 4 ani. Mai mult, Brad Pitt spunea într-un interviu din 2014, că preferă să fie strigată John.

S-a zvonit că Brad Pitt nu a fost de acord ca Shiloh să se supună unui astfel de procedeu de la această vârstă şi că Angelina Jolie, care o susţine necondiţionat, este cea care plăteşte tratamentul.
Shiloh, fiica biologica

În prezent, copilul nu mai acceptă să fie strigat pe numele de botez, ci John. O preferinţă despre care Pitt discuta deja din urmă cu câţiva ani. Actorul declara într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey: „Vrea să îi spunem John sau Peter”.

Potrivit Planned Parenthood, tranziția de la un gen la altul include, pe lângă tratamente medicale și hormonale, schimbarea numelui și prenumelui, și evident, al vestimentației.

Angelina și Brad s-au despărțit în 2016, după 2 ani de mariaj și 12 ani de relație. Cei doi împart custodia a 6 copii, Pax, Vivienne, Knox, Maddox, Shiloh și Zahara.

În urma unui incident petrecut la bordul unui avion, în care actrița l-a acuzat pe partenerul său de viață de violență nejustificată, cele două staruri s-au despărțit. Conflictul s-a transformat apoi într-un divorț.

Actriţa Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton şi Brad Pitt. Jolie şi Pitt au trei copii biologici, Shiloh Nouvel şi gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, şi alţi trei adoptaţi, Maddox, Pax şi Zahara.

Actrița în vârstă de 44 de ani, în urma separării de Brat Pitt, a ales să rămână singură și să se preocupe de acțiunile sale cu scop caritabil.

Angelina Jolie a donat, în martie 2020, un milion de dolari în beneficiul copiilor care se confruntă cu nesiguranţa alimentară în contextul pandemiei de COVID-19. Apreciată pentru implicarea sa în cauze umanitare, a donat această sumă către organizaţia No Kid Hungry, care oferă hrană copiilor din familii cu venituri reduse de pe teritoriul Statelor Unite, după ce multe şcoli s-au închis pe fondul pandemiei.


Citeste si...
DEZASTRU pe străzile din București! Ploaia din această dimineață a transformat Capitala într-o adevărată Veneție