Vestea sinuciderii lui Sergiu Curcă i-a şocat pe prietenii şi pe membrii familiei tânărului interpret de muzică populară. După ce acesta s-a sinucis, numeroşi apropiaţi au publicat mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a lui Sergiu Curcă.

„Astăzi trebuia să ne petrecem. Dar acum muzicanţii din Lipova plâng şi suspină după tine. De ce tocmai tu? Oare ce a fost în mintea ta? Dumnezeu să te ierte, prieten drag, Sergiu Curcă”, a scris pe pagina de Facebook a interpretului de muzică populară una dintre colegele sale.

„Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, suflet bun. Nu îmi vine să cred că ne-ai părăsit atât de repede. Nu te voi uita niciodată, ai fost şi vei rămâne un om minunat! Zbor lin spre cer, suflet bun!”, a scris o altă persoană apropiată de Sergiu Curcă.

Citeste si...
Iohannis i-a luat la întrebari pe Cîtu și Orban, cu privire la bani țări

Sergiu Curcă s-a sinucis pe 1 ianuarie, el spânzurându-se cu un cordon de la o haină. Interpretul de muzică populară nu se afla la prima tentativă de sinucidere. El a lăsat un bilet de adio familiei şi prietenilor, în care le transmitea acestora să-l uite şi să îl conducă pe ultimul drum.

„Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a face cercetări”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. Sergiu Curcă făcea parte din Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova.