Politicianul divorţează de fotomodelul Valentina Pelinel după nouă ani de căsnicie

valentina-pelinel-si-cristian-boureanu_portret

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au depus actele de divorţ. Anunţul a fost făcut de politician, pe pagina personală de Facebook.

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au decis să pună punct căsniciei lor. Politicianul a anunţat, luni, pe pagina personală de Facebook, că el şi soţia sa au depus actele de divorţ.

„Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divorţ”, a scris Boureanu pe Facebook.

Politicianul a spus că decizia de a pune punct mariajului a fost luată de comun acord şi a ţinut să-i mulţumească Valentinei pentru momentele frumoase trăite împreună.

„Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente”, a precizat acesta.

Boureanu a precizat că atât el, cât şi fotomodelul, doresc să păstreze discreţia şi că nu vrea să dea mai multe detalii.

Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala”, a scris Boureanu.

În urmă cu o lună, Cristian Boureanu spunea că dacă se va arăta că soţia sa a avut o legătură cu dinamovistul Cristi Borcea va pune capăt căsniciei cu aceasta. Se pare că momentul a venit, pentru că politicianul a anunţat despărţirea de fotomodel.

În februarie 2014, jurnaliştii de la Focus Monden aruncau bomba potrivit căreia Valentina Pelinel şi Cristi Borcea ar fi avut o aventură. Potrivit acestora, Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Mihaelei, cu care Valentina era bună prietenă.

Cristian Boureanu a infirmat zvonurile cum că soţia lui l-ar fi înşelat, însă a spus că nu este imposibil ca el şi Valentina să pună capăt mariajului.

„Suntem de 9 ani împreună şi cine ne cunoaşte ştie că Valentina şi cu mine suntem lipiţi şi dacă se întâmpla aşa ceva nu mai eram împreună. Valentina este în America, pentru că are mai multe probleme de sănătate. Sunt amic cu Cristi şi nici nu se pune problema de aşa ceva. Nu este imposibil să ne despărţim, orice cuplu se poate despărţi la un moment dat. Dacă vom divorţa, vom anunţa pe Facebook. Nu există mizeriile despre care s-a vorbit. Dacă ar apărea cineva între noi, nu am mai putea fi împreună”, a declarat la momentul apariţiei zvonului.

Citeste si...
Biserica Mănăstirea