Săndel Bălan, tatăl artistei, este supărat foc!

Andreea-Balan-si-Keo

Desi au negat o perioada faptul ca si-ar fi spus adio, Andreea Balan si Keo au hotarat ca a venit momentul adevarului si au recunoscut public ca nu mai formeaza un cuplu. Tatal Andreei, Sandel Balan, a marturisit ca a aflat din presa despre acest eveniment neplacut din viata fiicei sale, ceea ce l-a suparat putin…

Deja de ceva vreme, presa speculeaza faptul ca relatia dintre Andreea Balan si Keo ar fi luat sfarsit. Cu toate ca la inceput a preferat sa negea aceasta informatie, se pare ca Andreea Balan s-ar fi hotarat intr-un final sa dea cartile pe fata si sa recunoasca faptul ca ea si Keo nu mai formeaza, cel putin momentan, un cuplu.

„As spune ca eu si Keo am luat o pauza… Ne-am despartit… E adevarat ca ne-am mutat in casa cea noua, dar ea a fost construita ca un duplex, sunt practic doua case. Singura problema a fost ca eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac”, a declarat Andreea Balan pentru presa mondenă.

La scurt timp dupa aceea, si Keo a decis ca e mai bine sa recunoasca public despartirea de Andreea, pentru ca toate lucrurile sa fie clare. El a dezvaluit ca, intr-adevar, motivul despoartirii consta in dorintele lor complet diferite in momentul de fata, ca este trist, dar ca totusi nu ar fi vorba despre o despartire definitiva.

Tatal Andreei, pe de alta parte, s-a cam suparat pentru ca a fost nevoit sa afle din presa despre acest eveniment neplacut din viata fiicei sale, dar a spus ca o va sprijini cat va putea.

„Sunt ultimul prost! Am aflat de la televizor ca fata mea s-a despartit de Keo! Asta e…Noi ca parinti o o sprijinim in aceste momente si speram ca decizia ei sa fie cea mai buna!”, a declarat Săndel Bălan.

Citeste si...
În sfârşit, Cheloo mulţumit de un... rapper