Gala FIFA de la Londra, unde au fost premiați cei mai buni jucători din 2017, a adunat toate vedete ”sportului-rege” și familiile lor.

Vedete din lumea fotbalului și nu numai și-au dat întîlnire la Londra pentru  Gala organizată de FIFA, eveniment la care s-au premiat mai buni jucători din 2017. Chiar dacă în sală au fost prezenți Ronaldo, Messi, Neymar sau Maradona, privirile au fost mai mul ațintite către doamnele și domnișoarele care i-au însoțit.  Însărcinate, Georgina, Antonella și Jennifer, consoartele lui Cristiano, Leo, respectiv Olivier Giroud, au fost ”țintele” predilecte ale obiectivelor aparatelor foto.

Leo Messi și Antonella asteaptă al treilea lor copil

Nu a fost nicio surpriză la Londra că superstartul Cristiano Ronaldo a câștigat premiul pentr u cel mai bun jucător al lumii în 2017. El i-a devansat e Leo Messi și Neymar. „Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, şi lui Neymar şi lui Messi. Colegilor, antrenorului meu, preşedintelui. Este un moment foarte important pentru mine. Este minunat să fiu aici alături de aceşti jucători mari”, a spus Ronaldo după primirea trofeului, al doilea an consecutiv. După acest moment, interesul vizavi de atacantul de la Real Madrid a scăzut puternic, ochii fiind ațintiți către partenera lui, Georgina, însărcinată în cinci luni. Aceasta a stat linișitită în sală alături de fiul cel mare al portughezului, apoi, după ceremonie, i s-a alăturat pentru poze. Îmbrăcată într-o rochie destul de mulată, argintie, logodnica lui Cristiano și-a prezentat mândră burtica de gravidă. La fel cum au făcut, de altfel, și alte două soții celebre.

Citeste si...  Vești bune pentru elevi: Mai puține teme!

Olivier Giroud și-a scos în lume frumoasa soție, însărcinată în șase luni

Este vorba despre Antonella, nevasta lui Leo Messi, însărcinată cu al treilea copil al cuplului, dar și Jennifer, ”jumătatea” francezului Olivier Giroud.

Ce premii s-au mai acordat în cadrul Galei FIFA

Cea mai bună jucătoare  – olandeza Lieke Martens (Rosengard/FC Barcelona

Cel mai bun antrenor – Zinedine Zidande (Real Madrid)

Cel mai frumos gol – Olivier Giroud (Arsenal)

Cel mai bun portar – Gianluigi Buffon (Juventus )