Cine ar fi crezut că frumuseţea asta nu are nici acum un iubit!

Jasmine 9

E frumoasa si incredibil de senzuala, dar, cu toate acesta, inca isi cauta jumatatea. Sexy-dansatoarea Jasmine, dansatoarea din buric, nu are iubit. Desi barbatul vietii ei se lasa asteptat, blonda nu dispera. Este sigura ca intr-o buna zi il va gasi.

Ce barbat nu si-ar dori sa aiba o iubita ca ea? Si totusi, Jasmine este singura de o vreme, chiar daca nu-i lipsesc admiratorii de tot felul. Blonda se vede asezata la casa ei si inconjurata de copii, dar deocamdata nu a fost sa fie.

Jasmine 1

Cei care se grabesc s-o judece, spunand probabil ca este prea pretentioasa, se insala. Jasmine nu viseaza la printi pe cai albi si are asteptari de bun simt.

Jasmine 7

“Sunt singura. Admiratori sunt cu sutele, dar eu vreau un barbat care sa se implice in relatie, sa si-o asume, sa fie respectuos si sa ma completeze mai pe toate planurile. Trebuie sa am incredere in el in orice moment al vietii. Iti poti da seama de o persoana cum e din gesturile marunte pe care le face”, a conturat Jasmine portretul barbatului ideal. Desigur, exista anumite criterii si din punct de vedere fizic.

“Eu am avut si iubiti frumosi, si mai putin frumosi. Nu asta e important. Trebuie sa fie, totusi, dragut, nu de aruncat, si elegant. Imi plac barbatii eleganti”, ne-a mai marturisit sexy-dansatoarea.

Din proprie experienta, Jasmine a inteles cat de greu este sa construiesti in ziua de azi o relatie de viitor, iar lipsa de responsabilitate a barbatilor este unul dintre motive.

Jasmine

“Relatiile sunt din ce in ce mai greu de pastrat si asta din cauza oamenilor foarte putin flexibili. Am mai constatat ca sentimentele sunt din ce in ce mai trecatoare. Cu toate acestea, nu sunt dezamagita. Sunt sigura ca undeva, exista cineva pentru mine. Poate ca aceste experiente ma vor face sa apreciez si mai mult persoana care va fi cu adevarat importanta pentru mine”, ne-a spus Jasmine.

Ea recunoaste ca exista lucruri care o calca pe nervi la un barbat si pe care nu le poate tolera sub nicio forma. “Nu suport aerul de superioritate si aroganta folosita la orice ora. Nu-mi plac flegmaticii, indiferent ca e vorba de barbati sau femei”, ni s-a mai destainuit blonda.

Jasmine Leo

Relatia lui Jasmine cu Leo de la Strehaia este una de notorietate. Cei doi s-au despartit dupa ce au format un cuplu timp de aproape trei ani. Relatia lor a fost una tumultuoasa, presarata cu despartiri si impacari. Dupa ultima despartire, cei doi nu s-au mai impacat. Ba mai mult, Leo a inceput o serie de atacuri fara precedent la adresa blondei, dezvaluind inclusiv detalii din intimitate.

Jasmine 2

Desi scandalul intre cei doi a tinut cateva luni, intr-un final au revenit la sentimente mai bune si au ingropat securea razboiului.

Citeste si...
Elena Hueanu arată incredibil cu sânii la vedere şi fundul gol!