Sunt foarte mulţi bărbaţi care au fantezii cu virgine sau îşi doresc cu adevărat să facă sex cu acestea şi încearcă prin orice mijloace să le aibă în pat. De un singur aspect trebuie să se ţină cont: sexul cu o virgină poate fi atractiv, dar şi complicat.

Iată ce trebuie să faceţi dragi bărbaţi pentru a ajunge să faceţi sex cu o virgină:

 

Să fii responsabil

Când ţi se oferă onorea de a fi primul iubit al unei fete, trebuie să fii conştient şi de responsabilitatea pe care o ai. Tu vei fi cel care o va iniţia în sexualitate şi trebuie să faci acest lucru cu foarte multă dragoste, senzualitate şi nu în ultimul rând cu foarte multă blândeţe. Sexul cu o virgină este un act de foarte mare responsabilitate.

Să ai foarte multă răbdare

Faţă de o femeie experimentată, virgina nu prea ştie la ce să se aştepte şi din acest motiv trebuie să ai foarte multă răbdare cu ea. Trebuie să pregăteşti totul cu foarte multă atenţie şi să te asiguri că se simte confortabil şi mai mult de atât, că îşi doreşte cu adevărat să-şi înceapă viaţa sexuală. O discuţie cu ea despre acest subiect ar fi bine venită.

Sexul cu o virgină trebuie să fie o experienţă de neuitat

Creează o atmosferă intimă şi caldă: Puteţi începe cu o cină romantică, dar înainte, nu uita ca dormitorul să fie impecabil. Trebuie să fie curat, lenjerie curată, aprinde lumânări sau beţişoare parfumate şi pune în cameră obiecte care îi fac ei plăcere, iar muzica trebuie să fie romantică. Toate aceste aspecte trebuie să creeze o atmosferă intimă, ca sexul cu o virgină să fie o experienţă de neuitat.

Citeste si...  Parchetele critică dur modificările privind Legile Justiției

Nu te grăbi să o penetrezi

 Foarte important este să nu te grăbeşti să te dezbraci când ajungeţi în cameră, să-i dai senzaţia virginei că, ăsta este singurul scop pentru care vă aflaţi acolo. Fii relaxat şi nu da senzaţia că arzi de nerăbdare să o bagi în pat. Dacă ea este stresată, poţi să începi prin a-i face un masaj, să o mângâi pe tot corpul, să o săruţi, ca toate acestea să o pregătească pentru ceea ce va urma. Poţi să începi prin a-i face un sex oral pentru a o excita şi lubrifia, pentru ca în acest fel penetrarea să fie mult mai uşoară. Aceste dezmierdări au ca scop acomodarea fetei cu senzaţia unei prezenţe în interiorul vaginului. Trebuie să fii tandru, mişcările nu trebuie să fie bruşte, iar în momentul în care partenera nu se simte confortabil, să te opreşti. Este recomandată pentru început poziţia misionarului şi nu vă aventuraţi să puneţi în practică poziţii dificile.

De ce unii bărbaţi preferă virginele?
Pentru mulţi bărbaţi sexul cu o virgină le dă senzaţia că vor rămâne speciali în viaţa acelei fete, iar pentru ei va fi ca un premiu, ceva care nu a fost atins de nimeni.
Există şi o altă categorie de bărbaţi neexperimentaţi care preferă virginele, conştienţi fiind că o femeie experimentată va râde de ei, datorită stângăciei cu care fac sex.