Sexul oral nu mai e un subiect tabu si totusi ..inca nu e realizat corect si lucrul acesta conteaza cand e vorba de asigurarea placerii celuilalt.
Mai jos gasesti 5 lucruri de care sa tii cont daca nu vrei sa o ia la fuga!
 
Sex oral/ Afla ce nu ii place!
Sex oral/ Afla ce nu ii place!
 
1.Nu iti folosi dintii. Chiar daca tu crezi ca ai o metoda care sa-l innebuneasca, dintii sunt totusi ucigatorii pasiunii sexuale in acel moment asa ca..lasa-I pentru altele!
 
2.Nu o face ca pe o obligatie. Daca nu iti place, mai bine nu o face. Categoric nu esti obligata si nu trebuie sa ii faci pe plac daca nu simti asta. Exista multe metode pe care le poti aplica. Sexul oral nu e obligatoriu!
 
3. Nu te grabi. Daca vei sari direct la acest lucru, nu va fi palcut pentru ca si ei au nevoie de preludiu asa ca poti incepe cu unul bun, cu o doza de rasfat, saruturi si la final poti incerca asta. Dar nu din prima! Nu vrei sa se ridice si sa fuga,nu? Nici sa-l ia brusc durerea de cap…
 
4.Schimbul ritmul! Pentru ca in felul acesta nu se plictiseste si ii dai senzatii numeroase si nebanuite. Si tocmai cand se obisnuise cu ele..schimbi si il surprinzi cu altceva! Asadar, fii creativa, libera si uita de monotonie!Aici nu are loc!
 
5.Foloseste si mainile. Cu masura. Si vei obtine rezultatul dorit. Nu uita insa, sa nu grabesti treaba pentru ca sexul oral este un fel de desert. Se savureaza!
 
Peste toate acestea, nu uita sa arati ca iti palce ce faci sau, in caz contrar, nu o face! Totul trebuie sa fie facut cu placere, in pat!
 
Citeste si...  De ce sunt îngrozite femeile de sexul oral?