Majoritatea bărbaţilor visează la sex anal, numai că partenerele evită acest tip de sex gândindu-se că pot avea dureri foarte mari şi atunci sexul se transformă din plăcere în durere.

Este bine de ştiut că sexul anal poate da senzatii uimitoare, mult mai placute decat sexul vaginal, doar că pentru aceste lucruri, trebuie executat corect. Iată câteva trucuri pentru a nu simţi durere.

Nu treceti direct la actiune
Pentru a avea parte de sex anal fara durere, ambii parteneri trebuie sa fie excitati la maximum. Asadar, preludiul trebuie sa fie unul cat mai lung, iar atmosfera si muschii cat mai relaxati.

Folosesete lubrifiant
O partida de sex anal reusita incepe cu o lubrifiere puternica, asa ca foloseste-l din plin. Zona anusului este extrem de sensibila si nu este extrem de uscata, spre deosebire de vagin, asa ca lubrifiantii sunt elementele-cheie pentru a transforma sexul anal intr-o placere.

Nu sta incordata
Unul dintre principalel lucruri de care trebuie sa tii cont in ceea ce priveste sexul anal este relaxarea. Incearca sa nu stai incordata, pentru ca penetrarea sa se faca cat mai usor. Daca muschii nu sunt relaxati, va aparea durerea si disconfortul, astfel ca partida de sex anal va fi compromisa dinainte sa inceapa. Inainte de penetrare, se recomanda relaxarea muschilor sfincterului prin introducerea unui deget bine lubrifiat, in asa fel incat anusul sa te obisnuiesti cu senzatia inainte de penetrarea propriu-zisa.

Citeste si...  Uite ce se intampla cu vaginul tau daca nu mai faci sex!

Evitati miscarile bruste
Unul dintre rolurile cheie in cadrul unei partide de sex anal il are partenerul. Acesta trebuie nu trebuie sa recurga la miscari bruste sau forta. Anusul trebuie penetrat treptat si cat mai usor, cu cat mai mult lubrifiant. In cazul in care penetrarea se face brusc, partenera ar putea avea dureri groaznice sau i-ai putea provoca chiar fisuri anale.

Folositi prezervativul
Sexul anal impune in primul rand o igiena perfecta. Anusul este o zona sensibila, insa si poate adapostii si numeroase bacterii, de aceea este foarte importanta folosirea prezervativului. Acesta nu doar ca te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala si infectii, dar face penetrarea mult mai usoara, deoarece este lubrifiat.