Serena Williams s-a calificat fără probleme în turul al doilea de la Australian Open, scor 6-1, 6-1 cu jucătoarea germană Laura Siegemund. Dincolo de jocul în sine, unul de un nivel foarte ridicat, ea a atras atenția și prin echipamentului de joc.

Serena Williams s-a calificat în turul secund după un meci care a durat doar 56 de minute, iar în runda secundă o va întâlni pe Nina Stojanovic (nr. 100 WTA), cea care a eliminat-o pe Irina Begu. Deținătoare a a 23 de Grand Slam, Serena și-a făcut apariția în meciul cu Laura Siegemund (Germania, 51 WTA) într-o ținută catwoman formată dintr-o singură piesă ce i-a acoperit un singur picior.

Serena este una dintre puținele jucătoare de tenis cărora Nike le pune la dispoziție echipamente personalizate în cadrul turneelor de Grand Slam. Simona Halep și majoritatea jucătoarelor aflate sub contract cu compania americană îmbracă la Australian Open 2021 aceeași linie de echipament de culoare mov.

Rezumatul meciului Serena Williams – Laure Siegemund, în care americanca a purtat âinuta „catwoman” care a uimit aistenţa:

Într-un alt meci, Angelique Kerber, campioană la Australian Open în 2016, și câștigătoare la US Open (2016) și Wimbledon (2018) a pierdut în două seturi cu americanca Bernanda Pera (26 de ani, 63 WTA), scor 0-6, 4-6.

Citeste si...
Marius Niculae: «Le-am avut amante pe cele mai bune prietene ale soţiei!»