Serena Williams (37 de ani) a spublerat-o, pur și simplu, pe Maria Sharapova (32 de ani), în primul tur de la US Open 2019, scor 6-1, 6-1. Favorita publicului, marea campioană din SUA a atras din nou atenția prin costumația pe care a ales-o.

Serena a ales un costum negru mulat, după ce în trecut a stârnit controverse cu ținuta Catwoman. De altfel, sportiva a fost mai mereu în centrul atenției în ultima vreme, datorită felului în care a ales să apară pe teren

Cum a apărut Serena Williams la ediția trecută de la US Open
Williams a avut o apariție spectaculoasă și la US Open 2018. În primul meci de anul trecut, disputat împotriva Magdei Linette (nr. 68 WTA) americanca și-a făcut intrarea într-o geacă de piele cu mai multe cusături, strâmtă în talie. În timpul partidei, Serena a avut un echipament de joc inedit (FOTO AICI).

Citeste si...  Vezi ce mesaj a transmis Ambasada SUA la Bucureşti în ziua meciului Halep- Serena Williams

Fostul lider mondial a apărut într-un echipament de culoare neagră și maro. În partea de jos, ținuta americancei a avut o fustă vaporoasă, iar în partea de sus, un top cu o singură mânecă. În plus, echipamentul de la Nike a fost personalizat. Prenumele jucătoarei a fost inscripționat pe mâneca noului echipament.