Un tânăr de 17 ani a murit, iar prietenul său a ajuns la spital după ce au vrut să îşi facă un selfie la înălţime. Cei doi băieţi au urcat la opt metri înălţime, pe macaraua din curtea unei firme private din Iași.

Potrivit primelor informaţii, tânărul care a murit a urcat primul pe podul rulant al unei macarale, s-a electrocutat şi a căzut de la opt metri. Cel de-al doilea tânăr a încercat să-l ajute, dar s-a electrocutat la rândul său.

„La locul solicitării, la un depou, echipajele de intervenţie au găsit doi tineri: unul în vârstă de 17 ani, cu politraumatism, electrocuţie, ulterior cădere de la o înălţime de opt metri, de pe podul rulant de la o macara. Medicul de la Ambulanţă a declarat decesul. Cel de-al doilea pacient, un tânăr de 18 ani, a vrut să îl ajute şi s-a prins cu mâna de o bară.”, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Citeste si...  Mihaela Rădulescu şi-a pierdut... chiloţii!

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.