O stire face ravagii prin tabloidele americane, privind relatia dintre Selena Gomez si cantaretul rap Justin Bieber, condierat idolul fetiscanelor de dincolo de Ocean. Se zice ca Gomez ar fi insarcinata, iar tatal copilului ar fi nimeni altul decat Justin Bieber, care inca n-a implinit 18 ani. Daca ar fi asa, ar rezulta un scandal monstru care ar putea afecta cariera artistica a raperului.

selena-gomez-justin-bieber-900-6001

Dupa ce joia trecuta Selena a ajuns la spital imediat dupa ce a filmat pentru The Tonight Show, ieri cantareata s-a reintors la spital acuzand dureri de cap si greata acuta. Ca si joi cand a fost internata prima data, nu se stiu foarte multe despre ceea ce i-ar fi cauzat aceasta stare, dar multi s-au grabit sa speculeze pe seama primelor simptome, adica greata si durerea de cap, si sa spuna ca Justin Bieber ar putea sa devina tata inainte de a implini 18 ani.

Desi i-au facut mai multe teste, doctorii nu au reusit sa stabileasca pana acum care ar putea fi cauza acestei stari proaste a Selenei, dar este foarte posibil sa fie vorba si despre o sarcina, insa testele acesteia nu au fost date deocamdata publicitatii. „Ii uram Selenei sa se insanatoseasca grabnic si speram ca nu e vorba de nimic grav ci doar de oboseala.”, spun cei din fan-clubul Selenei.

Citeste si...  FOTO: Selena Gomez aproape că rămâne fără sutien! Are sâni superbi.