Se pare că aceştia nu au nimic cu trecutul sexy al Prodancăi

 seicii

Laurenţiu Reghecamph s-a intalnit cu seicii care conduc clubul Al-Hilal discutand despre planurile de viitor, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte Anamaria Prodan, sotia sa, atunci cand vine in Arabia Saudita.

Dupa ce presa araba a relatat pe larg o parte din trecutul sotiei antrenorului, subiectul Anamaria Prodan nu putea lipsi din discutia pe care Reghecampf a avut-o cu sefii clubului Al-Hilal.

Astfel, potrivit Adevarul, secretarul general al lui Al-Hilal, Sami Abu-Khazir, a recomandat ca Anamaria Prodan sa respecte regulile locale. ”Daca sotia ta vrea sa vina aici, atunci ea e obligata sa ne respecte regulile. Aici, femeile n-au voie la volan. In plus, trebuie sa se imbrace cu Abaya si sa-si acopere parul, atunci cand ies din casa. Sunt reguli care nu pot fi negociate si tin de cultura islamica. De obicei, nu sunt probleme cu strainii care vin la noi, insa datoria noastra e sa-i punem in tema cu ceea ce ii asteapta aici”, a spus Abu Khazir.

Anamaria Prodan a declarat, in urma cu doua zile, ca va merge in Arabia Saudita si va respecta regulile locale, indiferent cat de stricte sunt acestea.

Citeste si...
Focuri de armă la Cora Militari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.