Sefii Politiei Romane au primit ca mita de la subalternii din Constanta peste si sticle cu bauturi fine, pentru a ramane in aceleasi pozitii la locul de munca

politie_59983400

Deja Politia Romana incepe sa emane un miros foarte ciudat, indiferent de zona tarii noastre. A inceput un nou scandal de coruptie in Constanta, unde s-a descoperit ca pentru pastrarea functiilor, anumiti politisti le-ar fi oferit sefilor din Politia Romana, sacose pline cu peste si sticle cu bauturi fine.

Un ofiter care a lucrat sub acoperire ar fi descoperit aceste nereguli, iar in raportul sau a fost mentionat si numele comisarului sef Aurelian Pavel, de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta.

Aceasta este doar o parte a povestii date publicitatii, pentru ca de ani buni se vorbeste despre cadourile oferite politistilor, mai ales celor cel mai sus pozitionati. Ar exista si o lista unde se afla o evidenta clara in acest sens, fiind o „mafie” si o „ierarhie” bine stabilita.

Mai mult decat atat, povestea de tip Cosa Nostra continua de cand trei politisti acuzati de mita, l-ar fi sechestrat si batut pe ofiterul sub acoperire, cunoscuti drept oameni de incredere ai comisarului sef Aurelian Pavel. Cu totii sunt banuiti ca ar fi fost insarcinati cu derularea operatiunii „Sarsanaua”, prin care pachetele cu peste si bautura erau transportate periodic catre Bucuresti.

Citeste si...
Gestul ŞOCANT la care a recurs o femeie DISPERATĂ că nu poate avea copii. Poliţia a arestat-o IMEDIAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.