Reputaţia roşcatei Bianca Drăguşanu dăunează imaginii prietenei sale, Vica Blochina

 Vica Bianca

Vica Blochina si Bianca Dragusanu s-au imprietenit in urma cu mai bine de un an cand au filmat impreuna pentru show-ul “Serviti, va rog”, de la Pro Tv. De atunci au pastrat relatia, insa mai mult la telefon si atunci cand s-au intalnit la diferite evenimente, insa nu se poate spune ca sunt prietene la catarama.

Vica Blochina a fost luata in colimator de sefii ei de la Antena dupa ce, in ultima perioada, a aparut la diverse emisiuni si a facut declaratii despre Bianca Dragusanu, ea fiind prezentata drept prietena roscatei. Mai mult, intalnirea de la aeroport, dintre cele doua, in momentul in care Vica s-a intors din Turcia, dupa operatia la sani, i-a “aprins” mai rau pe sefi.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Vica Blochina a fost bagata in sedinta de catre sefii ei, zilele trecute. Acestia i-au “interzis” sa se afiseze atat de des cu Bianca Dragusanu pentru ca ii strica si ei imaginea, dar si postului de televiziune la care este angajata. Vicai i s-a spus ca Bianca nu are o reputiatie buna in showbiz, motiv pentru care sefii ei nu sunt de acord ca blonda sa-si asocieze imaginea cu sotia lui Slav.

Intereantă reacţia şefilor trustului din moment ce orice prezenţă a Biancăi în studiourile lor atrage adienţă! Să fie, oare, supăraţi că Bianca a acceptat să-şi „vândă” nunta rivalilor de la Pro Tv?! (I.G.)

Citeste si...  Adrian Cristea i-a taiat motul finutului sau, Patrick!