Un locotenent-colonel din cadrul Jandarmeriei Iaşi a fost denunţat de un ieşean că este posibil să circule beat cu maşina prin oraş. Fapta a avut loc luni seara, când Florin Strugariu, ofiţer şi şef serviciu în cadrul Jandarmeriei, era la volanul maşinii sale personale. Jandarmul a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Biroul Rutier.

sofer_beat_07728800

Florin Strugariu, ofiţer şi şef serviciu în cadrul Jandarmeriei Iaşi, a fost dat în vileag de şoferul unui alt autoturism, care a observat traseul sinuos al maşinii jandarmului şi a sunat la 112, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Şoferul din trafic care l-a denunţat pe jandarm s-a ţinut scai după el, până când acesta a fost tras pe dreapta de o patrulă de poliţie care se afla prin zonă şi care a primit „pontul” despre jandarm. Imediat după ce a a fost tras pe dreapta Strugariu, denunţătorul a oprit şi el şi le-a spus poliţiştilor de la Rutieră că el a făcut denunţul.

Poliţiştii l-au testat cu alcooltestul pe Florin Strugariu şi a ieşit o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Imediat, acesta a fost transportat la spital, unde i-a fost prelevată o probă de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Jandarmul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar dosarul a fost preluat de Parchet.

Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că, în momentul în care colonelul Florin Strugariu a fost prins băut la volanul maşinii sale, acesta se afla în concediu.

Citeste si...  La volan, beat mort şi fără permis de conducere, un bărbat a aruncat cu sticle în maşina poliţiştilor