Şi-a riscat libertatea pentru 9.000 de lei

  Arest

Şeful Direcţiei de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, prins în flagrant în timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro ceruţi pentru atribuirea de contracte în mod preferenţial, a fost reţinut de procurorii DNA.

Şeful Direcţiei de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de miercuri spre joi, de către procurorii DNA din Timişoara, sub acuzaţia de luare de mită, urmând ca joi să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Roşeţi a ieşit în jurul orei 02.00 din sediul DNA Timişoara, unde a fost audiat timp de câteva ore, fiind dus în arestul Poliţiei Timiş.

”Nu am de declarat nimic, sunt nevinovat”, a spus Roşeţi la ieşirea din sediul DNA Timişoara.

Şeful Direcţiei de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost prins în flagrant, miercuri, de către procurorii DNA Timişoara, în timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro solicitaţi în schimbul atribuirii de contracte în mod preferenţial, iar în urma flagrantului procurorii au făcut şi percheziţii la locuinţa acestuia.

Citeste si...  Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Iulian Chifu la sediul din Modrogan