Sedintă de tainăde marți, din biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cu premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și ministrul Tudorel Toader s-a încheiat după aproape trei ore. Niciunul nu a făcut declarații la final.

Sedintă de taină Dragnea-Dăncilă-Tudorel şi Tăriceanu. Au pus ţara la cale

Sedintă de taină a avut loc imediat după ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de existență a Alianței Nord-Atlantice, la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Anterior întrevederii din biroul președintelui Camerei Deputaților, Toader declara, întrebat dacă a discutat cu liderii coaliției de guvernare sau cu premierul Dăncilă despre ordonanțele pe Codurile penale sau completurile de 5, că nu a primit nicio invitație, însă când va primi va participa.

Solicitat să comenteze dacă este urgentă modificarea codurilor penale, Toader a răspuns pozitiv. „Da, pentru că sunt multe decizii ale CCR din anii din urmă care nu au fost transpuse în Codul penal, avem directive europene care trebuiesc transpuse chiar în Codul Penal, confiscarea extinsă sau consilidarea prezumției de nevinovăție”.

Citeste si...
De ce atacă ţânţarii? Descoperirea uimitoare a cercetatorilor...

De asemenea și ședința conducerii PSD cu liderii județeni și primarii, în care au fost discuții despre strategia la campania electorală pentru europarlamentare s-a încheiat, marți seară, fără ca vreun social-democrat să facă declarații.

Marți dimineață, înaintea reuniunii, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că miniștrii și candidații PSD la europarlamentare vor participa la mitinguri electorale la nivel național, unde se vor afla ”printre oameni, lângă oameni”, el afirmând că probabil va fi organizat manifestație și în Capitală.

Totodată, Ștefănescu a mai susținut că PSD va mai avea o întrunire, joi, cu primarii și liderii organizațiilor PSD din zona București-Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.