Liviu Dragnea Liderul PSD a avut discuti în biroul său din Parlament cu consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, și cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu la discuții a fost prezent și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Întâlnirea are loc în contextul în care coaliția de guvernare PSD-ALDE discută despre modificarea OUG 114, iar ALDE susține ajustarea taxei pe lăcomie.De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va retrimite Parlamentului spre reexaminare legea bugetului de stat pe anul 2019.

BNR a adus mai multe critici prevederilor OUG 114. Pe această temă, guvernatorul băncii centrale, Mugur Isărescu, a intrat într-un schimb de replici cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Citeste si...
PMB: Imbunatatirea calitatii transportului public, realizarea pistelor pentru biciclete sau gestionarea traficului in zona centrala, printre masurile prevazute de Planului Integrat de Calitate a Aerului

Tot joi, la biroul lui Dragnea au mai venit ministrul Muncii, Marius Budăi și Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.