Mereu zâmbitoare şi volubilă, Gina Pistol are parte de o vară agitată. Şi asta nu pentru că e angrenată în foarte multe proiecte, ci pentru că trebuie să-şi revină după cele două emisiuni de anduranță de la ProTV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi „Ferma vedetelor”, între care a avut o pauză de doar trei săptămâni.gina-pistol-locul-1-cele-mai-sexy-vedete-din-romania_01550400_38942400

Gina Pistol încearcă să-şi reaşeze organismul şi să-şi recâştige energia, recunoscând că a fost dată peste cap în perioadele de vârf de la începutul sezonului.
 
Vedeta şi-a reluat alergările în parcul Herăstrău, merge la sală, dar face sport şi acasă, se fereşte cât poate de zahăr, făină şi prăjeli, iar, mai nou, a recurs şi la câteva tratamente corporale foarte eficiente la Clinica de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat, unde a apelat la Dermocell, un aparat care elimină celulita, şi la Capsula Slim Active. 
 
„Ideal e să le îmbini pe toate. Să faci şi sport cel puţin de trei ori pe săptămână, să mănânci sănătos şi să ai grjă de felul în care arăţi, pentru că după o vârstă e nevoie să te întreţii mai mult. Eu trăiesc din imagine şi de aceea ţin foarte mult la felul în care arăt. Şi cred că reuşesc să mă menţin la un standard bun”, a mărturisit blonda pentru publicația online www.iClara.ro. Cât priveşte planurile de vacanţă, Gina se va întâlni cu echipa de la Serviciul Român de Comedie şi împreună vor merge câteva zile la mare. 
 
„Am mai fost plecată aşa câteva zile prin ţară, pentru că mie îmi place foarte mult să călătoresc, să descopăr lucruri şi locuri noi. Anul acesta nu am fost în vacanţă în străinătate şi nici nu voi merge. O să mai ajung în Bucovina şi  mi-ar plăcea să revăd Maramureşul. Vara a trecut foarte repede şi n-am înţales mare lucru din ea, poate pentru că am avut o primă parte a anului foarte încărcată. Din septembrie o să văd în ce proiect voi mai fi, pentru că acum toată lumea este în vacanţă.
 
Chiar şi fără o preocuparea anume, ziua trece extrem de repede şi de multe ori plec dimineaţa şi vin seara. Mai merg la cumpărături, mă mai întâlnesc cu prietenele, trec pe ai mei, merg la sală, fac sport, am destulă activitate”, a încheiat vedeta de 33 de ani, care recent a primit un frumos cadou din partea celor de la Mineli Boutique. O pereche de pantofi de culoarea mov turbat.