Printul Harry si proaspata sa sotie Meghan Markle sunt ]n centrul atentiei, asa ca silueta  doameni nu a putut trece neobservata si a fost apreciata si invidiata. Multi s-au intrebat cum isi mentine silueta. Iata secretele ei.

Cu toate că nu este vorba despre o dietă clasică, pe ore, pe zile sau care presupune o contorizare a caloriilor, Meghan Markle are câteva reguli de la care nu se abate niciodată, scrie avantaje.ro.

Ducesa de Sussex nu sare niciodată peste prima masă a zilei, preparatul ei preferat fiind ovăzul cu banane și fructe, acoperite de un strat de miere de manuka sau miere de albine. În plus, nu trece nici măcar o zi fără ca Meghan Markle să nu bea un pahar cu apă fierbinte și lămâie. În diminețile în care își dorește un mic dejun puțin mai consistent, Meghan Markle optează pentru o omletă cu brânză și ierburi proaspete, potrivit hellomagazine.com.

Pentru prânz, ducesa de Sussex alege preparate mai consistente și care să îi potolească foamea, asta pentru ca la cină să consume ceva mai ușor și care să nu îi provoace probleme digestive. Chiar dacă mai face și excepții, Meghan Markle încearcă pe cât posibil să urmeze o dietă fără gluten, aceasta văzând beneficiile atât la nivelul siluetei, cât și în ceea ce privește aspectul pielii, scrie avantaje.ro. Pentru un plus de energie, Meghan Markle nu apelează la cafea, ci alege o băutură preparată din fructe și legume verzi.