Vedeta nu merge la cosmetică şi face Pilates Allegro

Esca main

Toată lumea se întreabă cum reuşeşte Andreea Esca să arate atât de bine. Dar cel mai bine explică Andreea care sunt câteva din secretele ei de frumuseţe.

Esca

„Sportul este foarte important. Mai ales, atunci când nu mai ai 20 de ani. Nu e totul să arăţi bine, la suprafaţă. Mie îmi place când pun mâna pe cineva să nu simt că îi zboară carnea de pe oase, că e moale. Şi cred că nu sunt singura care gândeşte în acest fel… aşa că de trei ori pe săptămână, moartă -coaptă, o oră muncim pentru forma fizică. Fac Pilates Allegro, adică un Pilates mai forţos…”,spune Andreea Esca.

În schimb, spre surpriza tuturor, vedeta nu prea merge la cosmetică, după spune: „Folosesc creme pentru conturul ochilor şi creme de hidratare şi… cam atât”.

De cea ales varianta asta? Pentru că nu acordă atât de mare importanţă frumuseţii, precum „simţului umorului şi inteligenţei…. Prefer oamenii cu vorbele la ei celor cu muşchi dar cred că toţi trebuie să avem totuşi respect şi faţă de corp”.

Esca papa

Nu renunţă la ritualul demachierii în nici o seară şi foloseşte pentru asta produse cât mai naturale, atât pentru corp cât şi pentru faţă.

Nu se gândeşte, deocamdată, la operaţii estetice. Niciodată nu-i lipsesc din poşetă un tub mascara, creionul khol negru şi demachiantul de ochi .

 

Citeste si...  Veste proastă pentru iubitorii de ciocolată!