Orice barbat cauta sa aiba alaturi o femeie frumoasa, gingasa, sensibila, dragastoasa si..feminina. Nimeni nu alearga dupa femeia fatala si dupa femeia vulgara asa ca, nu uita sa fii feminina! Feminitatea iti aduce armonie in viata si in relatie!
 Secretele feminitatii
  1. Invata sa iubesti! Totul. Nu doar in relatie dar si o floare, o carte, o  plimbare romantica. Bucura-te de tot ce te inconjoara si fii libera. Zambeste, respira adanc, incarca-te de pozitivism
  2. Nu incerca sa controlezi relatia. Las-o sa mearga de la sine si ofera-I incredere si aripi. Nu fii cicalitoare, nu-l verifica, nu asta inseamna iubirea. Asta e deja boala, obsesie. Lasa relatia sa curga si bucura-te de tot ce apare!
  3. Cauta sa ai mereu solutii. Cand situatia pare grea, fii inteleapta si comunica eficient fiind focusata pe solutii care sa va ajute, sa ajute lucrurile grele sa se rezolve mai usor! O astfel de femeie este foarte foarte importanta in viata unui barbat pentru ca el nu mai vede in ea doar o fusta…
  4. Nu forta relatia sau pe el. Nu asta e solutia pentru o relatie fericita. Lasa-l liber, accepta-I deciziile, sustine-l si, daca nu mai merg lucrurile si nu se mai pot rezolva, atunci lasa-l liber! Nu forta lucrurile, nu pune presiune, nu il obliga la ceea ce crezi tu a fi corect. Discuta si nu uita ca deschiderea rezolva multe!
  5. Iubeste-te! Pe tine, inainte de toate. Pentru ca iubindu-te, vei avea grija de tine, trup si suflet si vei da mai departe bucuria. Vei fi o femeie degajata, senina si lipsita de crize de isterie.
  6. Apreciaza-l pe barbatul din viata ta. Lauda-l, fa-I complimente, sustine-l, apreciaza ceea ce face si incurajeaza-l atunci cand nu reuseste. Motiveaza-l si fii mandra de el. Te va iubi pentru ca esti a lui cu totul si esti capabila sa il ajuti sa creasca!
  7. Spune-I ce simti fara sa faci din asta o drama. Spune-I ce iti palce, ce iti doresti, ce scopuri ai, ce nevoi ai si niciodata nu o face ca un repros. Intotdeauna ai grija ca discutia sa fie discutie si nu altceva. Cearta e usor de iscat.Intelepciunea e bratara de aur!
Iubeste liber, fii fericita si nu uita sa faci lucrurile frumos!
Citeste si...  O ceaşcă de cacao cu lapte pe zi ameliorează memoria