Secretarul general al PSD Marian Neacşu a declarat că miercuri şi joi se va întâlni, alături de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre campania referitoare la referendumul cu privire la redefinirea familiei în Constituţie.

„Toate discuţiile pe care le-am avut cu liderii din teritoriu au fost circumscrise faptului că mâine şi poimâine (miercuri şi joi – n.r.) ne vom întâlni cu fiecare dintre ei pentru a discuta, în măsura în care votul de astăzi la Senat iese aşa cum ne aşteptăm să iasă, organizarea campaniei în vederea susţinerii referendumului. Vor exista întâlniri cu liderii, pe regiuni, la sediul nostru din Kiseleff, începând din după-amiaza zilei de mâine”, a spus Neacşu la Parlament.

Citeste si...  Nebunia lui Erdogan loveşte lumea sportului. Un fost mare fotbalist a ajuns după gratii

El a adăugat că, în măsura în care liderii de organizaţii vor avea şi alte subiecte, probabil că vor fi discutate şi acestea.

Întrebat dacă este nevoie de schimbarea modalităţii de conducere a PSD, secretarul general al partidului a spus că „nu sunt aşa de multe lucruri de reproşat” actualei conduceri.

Neacşu a menţionat că până la data de 10 octombrie urmează să se organizeze alegeri locale în cele 11 organizaţii ale PSD care au conduceri interimare, iar până la sfârşitul lunii octombrie vor fi organizate conferinţele pentru alegerea liderilor judeţeni.