Procurorii au decis astazi sa puna sechestru asigurator pe toata averea Elenei Udrea, care insa asteapta cu nerabdare judecarea cererii sale de eliberare din arestul preventiv, cerere care se va judeca vineri, 10 aprilie. Pana una alta, fostul ministru al Turismului a aflat astazi ca i-au fost puse sub sechestru 27 de terenuri intravilane si extravilane din București si Calarasi, printre ele si 6 terenuri primite de la fostul ei sot, Dorin Cocos, în urma partajului, 2 autoturisme folosite candva de Elena Udrea, 2 imobile din București, precum si parti sociale printre care si actiunile de la firma care administreaza moșia de la Nana.
Procurorii au pus sechestru si conturile Elenei Udrea, in care fostul ministru are peste 300.000 de euro.
 
Sechestru pe averea Elenei Udrea
 
In dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.
Astfel, Elena Udrea se afla dupa gratii din 23 februarie, iar ziua de vineri va fi una speciala pentru ea: spera ca, in urma judecarii cererii sale de eliberare din arestul preventiv, sa aiba parte de o sentinta favorabila in Vinerea Patimilor.
Citeste si...
Războiul Dragnea, Tăriceanu vs DNA, amânat