La o zi după ce le-a cerut liderilor PSD-ALDE, Dragnea și Tăriceanu, să  facă tot ceea ce au propus în campania pentru alegerile parlamentare în domeniul justiției, Sebastian Ghiță a spus la România TV că amnistia nu-l ajută.

„Problema este dacă vor (…) Când Dragnea i se opune lui Tăriceanu, când Tăriceanu i se opune lui Dragnea. Pe mine să știți că nu mă ajuta amnistia deloc și nici nu mi-e frică de procese și de judecători. Dar ideea să mă aresteze Portocală și să mă pună să dorm pe preș (…) ideea asta mă îngrozește și nu că mi-e frică de greu sau că aș avea vreo problemă, dar nu e corect și nu e drept să se umilească un alt om”, a spus Sebastian Ghiță sâmbătă la România Tv.

În urmă cu o zi, Sebastian Ghiță le-a cerut celor doi șefi ai coaliției guvernamentale să facă tot ceea ce și-au propus în campania pentru alegerile parlamentare în domeniul justiției.

Citeste si...  Sebastian Ghiţă își atacă denunţătorii

„Domnul Dragnea și domnul Tăriceanu să își asume ce au promis în campanie, să elimine aceste abuzuri. Au trecut peste 2 ani. Dacă sunt oameni politici, trebuie să acționeze. Dacă nu au curaj, dacă nu pot sau dacă le e frică, nu îi ceartă nimeni. Să iasă să spună: ”ne-am reevaluat, nu putem. Ne ceartă Bruxellesul.”. Nu aștept nimic, liderii coaliției să facă ce vor dânșii. Să spună că au mințit acum 2 ani sau să spună că au 5 argumente și nu pot să facă. Stau călare pe porcul puterii și așteaptă pensia. Să facă dreptate și să dea legi. Îi supără ori pe unii, 50%, care vor să îi spânzure în piața publică, ori pe ceilalți 50% care vor legi.”, declara Sebastian Ghiță.