La o zi după ce le-a cerut liderilor PSD-ALDE, Dragnea și Tăriceanu, să  facă tot ceea ce au propus în campania pentru alegerile parlamentare în domeniul justiției, Sebastian Ghiță a spus la România TV că amnistia nu-l ajută.

„Problema este dacă vor (…) Când Dragnea i se opune lui Tăriceanu, când Tăriceanu i se opune lui Dragnea. Pe mine să știți că nu mă ajuta amnistia deloc și nici nu mi-e frică de procese și de judecători. Dar ideea să mă aresteze Portocală și să mă pună să dorm pe preș (…) ideea asta mă îngrozește și nu că mi-e frică de greu sau că aș avea vreo problemă, dar nu e corect și nu e drept să se umilească un alt om”, a spus Sebastian Ghiță sâmbătă la România Tv.

În urmă cu o zi, Sebastian Ghiță le-a cerut celor doi șefi ai coaliției guvernamentale să facă tot ceea ce și-au propus în campania pentru alegerile parlamentare în domeniul justiției.

Citeste si...
Mircea Negulescu fostul procuror la DNA a parăsit arestul și intră sub control judiciar

„Domnul Dragnea și domnul Tăriceanu să își asume ce au promis în campanie, să elimine aceste abuzuri. Au trecut peste 2 ani. Dacă sunt oameni politici, trebuie să acționeze. Dacă nu au curaj, dacă nu pot sau dacă le e frică, nu îi ceartă nimeni. Să iasă să spună: ”ne-am reevaluat, nu putem. Ne ceartă Bruxellesul.”. Nu aștept nimic, liderii coaliției să facă ce vor dânșii. Să spună că au mințit acum 2 ani sau să spună că au 5 argumente și nu pot să facă. Stau călare pe porcul puterii și așteaptă pensia. Să facă dreptate și să dea legi. Îi supără ori pe unii, 50%, care vor să îi spânzure în piața publică, ori pe ceilalți 50% care vor legi.”, declara Sebastian Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.