Cum Brigitte și Ilie Năstase au divorțat și sunt, în mod oficial despărțiți, de data aceasta, cei doi foști soți se pot afișa în mod public cu noile lor cuceriri, fără să mai aibă conștiința încărcată și fără să mai fie judecați de cei din jur. Atât Brigitte, cât și fostul tenismen, sunt liberi să se laude liniștiți cu noii lor parteneri, lucru pe care l-au și făcut deja, de altfel. Ilie Năstase apare într-o imagine romantică alturi de noua lui iubită, Ioana Simion, prima de acest gen după divorțul de Brigitte. Nici fosta lui soție nu se lasă mai prejos, dorind să-i răspundă lui Ilie cu aceeași monedă, pozând mereu în compania noului ei iubit, tinerel și musculos.

Dacă Brigitte s-a afișat cu noul ei iubit pe rețelele de socializare înainte ca divorțul de Ilie să se pronunțe, celălalt cuplu a preferat să aștepte până în momentul în care separarea este oficială. Brigitte şi Ilie Năstase au divorţat în urmă cu câteva zile, fostul tenismen se poate lăuda acum liniştit cu noua sa iubită. Chiar dacă relația lor a început înaintea divorțului propriu-zis, cei doi au ales să se afișeze în public doar în momentul în care Ilie este din nou un bărbat liber cu acte în regulă.  

Citeste si...
Tudorel Toader, despre sesizarea CCR in privinta revocarii lui Lazar

Ioana Simion, iubita lui Ilie, a întărit aceste afirmații, declarând în urmă cu o săptămânî că va vorbi despre relaţia cu fostul tenismen abia după pronunțarea divorţului acestuia de Brigtte Năstase. „Declaraţiile vor fi date după încheierea divorţului cu soţia. Nu sunt eu în măsură să dau declaraţii despre doamna Brigitte”, a susținut Ioana pentru Spynews.

Prima poză cu Ilie Năstase și Ioana Simion, după divorțul fostului tenismen de Brigitte
Foto Facebook
Aşadar, cum divorţul a fost pronunţat şi fiecare dintre cei doi foști soți a pornit pe drumuri diferite, Ilie Năstase şi Ioana Simion se pot afișa în voie, iar iubita fostului tenismen a şi publicat prima fotografie împreună cu acesta. Ioana a adăugat şi o declaraţie de dragoste pentru Ilie, dorind să scoată în evidenţă cât de puternic este bărbatul de lângă ea, după clipele dificile pe care le-a trăit în timpul divorţului. „Un suflet puternic strălucește după fiecare furtună!”, a scris Ioana Simion în dreptul imaginii cu Ilie Năstase.Nici Brigitte nu se lasă, însă, mai prejos, publicând și ea, la un interval de câteva ore, o poză cu noul său iubit, Cornel.
Imaginea pe care a publicat-o Brigitte, fiind în compania noului ei iubit, Cornel
Foto Instagram