Vedeta tv stă cu sabia deasupra capului de mai bine de doi ani de zile, din cauza unui credit neachitat, făcut de soțul său. Simona Pătruleasa a pierdut apelul introdus în cadrul procesului pentru partajul bunurilor matrimoniale.Vedeta trage și acum ponoasele și face drumuri dese la tribunal, ca victimă colaterală în procesul pe care soțul său l-a pierdut cu o societate comercială, scrie libertatea.ro.

Un credit de 15.000 de euro, cu o dobândă de 35 la sută, făcut de Sabin Ivanof, în anul 2008, i-a dus pe cei doi soți la împărțirea bunurilor matrimoniale. Asta pentru ca afaceristul să poată fi executat silit de către respectiva firmă, căreia îi datorează bani.

Deși rata lunară în momentul creditului era de doar 200 de euro, afaceristul nu și-a mai achitat datoriile. Astfel că, el a fost dat în judecată. Instanța a decis apoi suspendarea executării silite, până la încheierea procesului de partaj și lichidarea bunurilor matrimoniale, care durează de aproximativ doi ani. Simona Pătruleasa a încercat să tot amâne executarea silită sau chiar să scape de ea, a făcut apel, doar că, după mai multe amânări, a primit și sentința. Cererea i-a fost respinsă, ca nefondată, în urmă cu doar câteva zile.

Citeste si...  Fetiţa lui Pepe i-a împăcat pe Vârciu şi Adelina

Datoria a ajuns la 20.000 de euro
Din cauza dobânzilor, a penalităților și a cheltuielilor de judecată, debitul lui Sabin Ivanov către firma care l-a dat în judecată a crescut la aproximativ 20.000 de euro. Banii ar urma să fie recuperați după împărțirea averii dintre cei doi soți. Cel executat va fi doar afaceristul. Partea Simonei urmează a rămâne neatinsă.

Avere de 240.000 de euro
Inițial, judecătorii au admis în parte cererea firmei de eşalonare a taxei de timbru în valoare de 32.321,84 de lei în 12 rate lunare, reprezentând 3% din agoniseala soţilor Ivanof. Ceea ce înseamnă că, potrivit evaluării făcute de societatea respectivă, care a cerut partajul bunurilor celor doi soţi şi lichidarea regimului matrimonial, averea acestora se ridică la 1.077.366 de lei (aproximativ 243.000 de euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.