O amantă a decis să-i trimită o scrisoare unei soţii înşelate pentru a-i explica motivele pentru care soţul a ales să o părăsească şi să se arunce în braţele altei femei.

„Eu sunt femeia aceea pe o urăști, pentru care folosești cuvinte urâte, cea care “sparge căsnicii”. Mie îmi place să cred că sunt un “plasture” pentru relații. De cate ori soțul tău este rănit, eu sunt plasturele care îi alină durerea și îl ajută să se vindece.

Nu m-am gândit niciodată ca o sa ajung “cealaltă femeie” pentru o perioadă așa de mare (șase ani). Mereu am fost pricepută în a transforma lămâile pe care mi le-a aruncat viața în limondă așa că m-am gândit ca aș putea să te ajut să întelegi de ce bărbatul tău te-a înșelat.

Chiar dacă nu ma crezi, miezul problemei nu este sexul. Bărbatul caută ca soția lui să-i fie și mamă, și iubită și psiholog.
Când mă gândesc la sa îi fii mamă, nu mă gândesc la cicăleli, îmbranceli, împins de la spate, ci la îngrijire, la încurajare, la insuflat de încredere. Când mă gândesc la iubită, mă gândesc la femeia de care s-a îndrăgostit, care i-a dat fluturi în stomac, femeia pe care a dorit-o. Fii femeia de dinainte de căsătorie, de ea s-a îndrăgostit! Când mă gândesc la să-i fii psiholog, mă gândesc că trebuie să-l asculți cu adevărat. Nu-ți închide urechile, dacă ești supărată! Un psiholog bun te ascultă și e obiectiv!

Citeste si...
Viorica Dăncilă, plangere penală pe tema mutării ambasadei

Eu și soțul tău petrecem mult timp împreună fără să avem relații intime. Ne întâlnim la un pahar de vin roșu, discutăm știrile și ne bucuram de prezența celuilalt. Atât!

Știu că e o doar o chestiune de timp până te vei schimba și el se va întoarce la tine. Voi găsi alți bărbați răniți pentru care să fiu plasture. Poate viața asta nu e perfecta pentru unii, dar pentru mine e.

Cum poți scăpa de mine? Citește și folosește sfaturile mele.

Încă ceva. Sfaturile mele funcționează dacă soțul tău s-a căsătorit din dragoste. Dacă motivul pentru care te-a făcut soția lui este dragostea, atunci întotdeuna există șanse ca el să se întoarcă.”