Madalin Ionescu a fost un jurnalist apropiat al Marioarei Zavoranu care admira la el decenta, buna crestere, eleganta si felul in care stia sa conduca o emisiune. Respectul pe care i-l purta mama Oanei lui Madalin a facut ca, in ultimele ei zile de viata, sa il accepte pe acesta sa ii ia interviu chiar pe patul de spital si sa fie mediator in momentul confruntarii dintre ea si fiica ei. Puternic marcat de faptul ca Oana Zavoranu se dadea in spectacol, un spectacol vulgar, chiar in emisiunea lui, timp ce mama ei intrase in coma si se afla in ultimele ei ore de viata, l-a facut pe Madalin Ionescu sa simta nevoia de a-si lua adio de la Marioara Zavoranu printr-o scrisoare publicata pe contul sau de Facebook :
 
 
Madalin Ionescu
 
„Adio, doamna Marioara !
 
Noaptea trecuta am avut premonitia clara a mortii doamnei Marioara Zavoranu ! Deplang sfarsitul invaluit in negura unei relatii tragice cu fiica ei… In acest context nefericit vreau sa fac cateva precizari !
 
Am avut o relatie foarte buna, intotdeauna, cu Marioara Zavoranu, indiferent de traseul complicat al certurilor si al impacarilor cu Oana. Acesta a fost si motivul pentru care, dupa trei luni de stat in Spital, am fost singurul ziarist pe care l-a acceptat in rezerva ei de la Spitalul Clinic Fundeni. Mi-a acordat un interviu in care a vorbit despre starea ei de sanatate si despre relatia cu Oana. Am reusit sa o impac cu Corneliu Vadim Tudor si am incercat sa fac acelasi demers si in ceea ce o priveste pe Oana Zavoranu. Esecul impacarii nu a fost al meu sau al echipei Wowbiz, ci al celor doua ! Resentimentele, orgoliile, bataliile anterioare si-au spus cuvantul.
 
Nu stiu daca aceasta intalnire a determinat-o pe Marioara Zavoranu sa nu mai lupte pentru viata ei… sa renunte, sa abandoneze aceasta lume ! Vorbim de o femeie care nu mai avea rinichi, care suferea de diabet zaharat, extrem de slabita, care avea sechele de la un infarct miocardic si de la un accident vascular cerebral. Sansele de supravietuire erau minime ! Era constienta de asta!

Citeste si...  Serban Huidu se intoarce la radio??

Pe de alta parte, am intalnit pe patul de spital o Marioara Zavoranu, femeie de afaceri pana in ultima clipa ! Le spun tuturor sceleratilor, indiferent de sex, care au senzatia ca am dat buzna in Spital peste doamna Zavoranu si ca, astfel, i-am grabit sfarsitul : Marioara Zavoranu a solicitat bani si a primit bani pentru reimpacarea cu Vadim Tudor, dar si pentru intalnirea cu fata ei ! Intelegeti ce spun ? Eu si colegii de la Wowbiz avem constiinta impacata ! Numai psihopatii, dementii, retardatii fara leac, pot afirma ca am sau avem vreun amestec in grabirea sfarsitului acestei femei !

In ceea ce ma priveste …am mangaiat-o si am facut demersuri pentru gasirea unor donatori de rinichi. Cati din ipocritii din presa, care azi au iesit sa deplanga moartea Marioarei Zavoranu, dand vina pe noi ca am incercat sa le “intaratam” pe ea si pe Oana, au miscat un deget in sensul asta ? Nu au facut decat sa-si muste buzele de ciuda ca cele doua femei aprige, mama si fiica, au ales Wowbiz pentru a-si spune ultimele cuvinte ! Nu exista realizator de emisiune zilnica sau de tabloid tv care sa nu si le fi dorit in aceste saptamani ! In privinta ipocriziei “virtuosilor” din media m-am lamurit demult !

Sufletul Marioarei Zavoranu a parasit trupul in acelasi Spital in care in urma cu 12 ani isi gasea sfarsitul fostul ei sot, Nelu Banicioiu, tatal Oanei ! Legatura karmica ? Dumnezeu sa o odihneasca !”