Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Departamentul pentru Agrigultură și Dezvoltare Rurală al partidului social democrat adresează fostului prim ministru al României, Dacian Cioloș, o întrebare publică. Întrebarea pusă de departamentul PSD este o reacție la afirmațiile lui Dacian Cioloș care susține că tema dezbătută în prezent de PSD legată de dublul standard nu este una nouă.

Într-adevăr, așa cum spune și fostul ministru, tema nu este nouă și românii erau nevoiți de multă vreme să suporte un tratament diferențiat și înjositor față de ceilalți cetățeni ai Uniunii Euopene. Dar curiozitatea departamentului este de ce nu s-a făcut nimic până acum, dacă se știa de această problemă?

Nenumărate ocazii ratate

Șansele pe care Dacian Cioloș le-a avut pentru a lupta în numele românilor au fost nenumărate. Iar din ocaziile pe care le-a trecut cu vederea, se pot aminti următoarele:

– Perioada în care a ocupat funcția de consilier al ministrului liberal Gheorghe Flutur;

– Perioada în care a ocupat funcția de subsecretar de stat;

– Perioada în care a fost ministru al agriculturii;

– Perioada în care a avut titlul de comisar european pe agricultură;

– Perioada în care a fost prim ministru al României.

Datorită PSD românii vor primi ceea ce merită

Eforturile PSD pentru eliminarea dublului standard din România dau roade. În istoria Uniunii Europene numele țării noastre va rămâne ca prima națiune care a adoptat o lege împotriva dublului standard.

Mulțumită lui Liviu Dragnea, președintele PSD și deputatului Valeriu Andrei Steriu, președintele Departamentului pentru Agricultură, românii se vor bucura de aceleași produse și servicii ca restul cetățenilor UE.

Citeste si...  Cum arată inelul de logodnă al iubitei lui Liviu Dragnea! Liderul PSD a confirmat că urmează o nuntă