Ianis Hagi a reușit o prestație senzațională pentru Rangers, în victoria cu Braga, 3-2, în 16-imile Europa League. Suporterii scoțieni au fost în delir după ”dubla” semnată de român, omul meciului cu portughezii.

Fanii ”The Gers” și-au manifestat bucuria uriașă pe Twitter, unde au curs mesajele de laudă pentru internaționalul nostru.

”Ianis Hagi e mai bun decât a fost tatăl său, da, m-ați auzit bine”, a scris un fan.
”Ianis Hagi, prințule absolut!”
Sute de scoțieni au salutat golurile lui Hagi Jr., care a orchestrat magistral revenirea lui Rangers, condusă la un moment dat cu 0-2 de echipa oaspete.

”Ianis Hagi… Amintiți-vă acest nume!”, a postat un fan. ”Ianis Hagi are avantajul că joacă cu ambele picioare”, a remarcat altcineva.

”Ianis e un adevărat mingicar, ar putea să să depășească moștenirea tatălui său”, ”Ianis Hagi valorează mult peste 5 milioane de euro. Am fi fraieri să nu plătim ca să-l cumpărăm” și ”Ianis Hagi, prințule absolut!” au fost alte trei mesaje remarcabile.

Citeste si...
Bombă! Apple plănuieste extinderea afacerilor în zona tv

Presa din Scoția: ”O finalizare fină a lui Ianis!”
Și presa scoțiană a fost ”la picioarele” jucătorului de 21 de ani, care a avut o acuratețe a paselor de 85%.

”Ianis Hagi a condus această revenire, marcând primul și al treilea gol, celălalt fiind înscris din acțiunea personală a lui Joe Aribo”, au scris jurnaliștii de la scotsman.com.

”O finalizare fină a lui Ianis Hagi a fost urmată de un gol uimitor al lui Joe Aribo. Golul câștigător a fost marcat cu ajutorul zidului advers.

Lovitura liberă a lui Ianis Hagi a fost deviată și portarul Matheus nu a putut să oprească al doilea gol al românului în această seară”, au scris cei de la BBC.

Fiul ”Regelui” a avut cifre excelente în disputa cu Braga. 63 de atingeri, 27 de pase reușite, două intercepții, două ocazii create, două șuturi și două goluri.