Un super-iaht ce poate fi controlat prin iPad a fost scos la vânzare cu suma de 15 milioane de dolari. Adastra, așa cum se numește iahtul, este o capodoperă a ingineriei, proiectată în așa fel încât să nu dăuneze mediului înconjurător.

Un super-iaht ce poate fi controlat prin iPad a fost scos la vânzare cu suma de 15 milioane de dolari. Cu un design futurist, ambarcațiunea de 43 de metri lungime pare că zboară pe apă. Are cinci dormitoare, patru băi și un bar în aer liber.

Iahtul, proiectat de o firmă britanică și construit în China, poate fi condus cu ajutorul unui iPad de la o distanță de 50 de metri. Poate găzdui nouă oaspeți și șase membri ai echipajului.

Citeste si...
Femeile supuse abuzurilor în familie au risc crescut de afectiuni mintale

Adastra poate atinge viteza de 22 noduri pe oră, echivalentul a 41 kilometri pe oră, şi are o autonomie de aproximativ 6.400 de kilometri.

Ambarcațiunea a fost construită în 2012 și aparține unui magnat din Hong Kong, Antony Marden, care, după ce a străbătut toată lumea la bordul acestei bijuterii, s-a hotărât să o vândă, ca să se bucure și alți proprietari de ea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.