Gălăgie mare astăzi în orașul nostru, la fel cum este de altfel în fiecare început de primăvară. Și pentru că primăvara e anotimpul schimbărilor, toată lumea din oraș lucrează de cu zor, de dimineața până seara, pentru a-și înnoi gospdăria. Cum altfel să marchezi sosirea noului anotimp dacă nu prin curățenie și redecorare?

În casa vecinei Mia este mare agitație. Pe orice gospodină ai întreba-o, îți va spune cu toată seriozitatea o lecție pe care a primit-o și ea de la strămoșii săi: Dacă în primăvară nu ai casa curată, nici în restul anului nu o vei avea.

Toată lumea era în căutarea unei firme ce poate îndeplini dorințele și satisface nevoile tuturor, de la amenajări interioare până la cele exterioare, așa că au decis să facă o listă cu dorințele și nevoile fiecăruie, ca mai apoi să pornească în căutarea firmei potrivite.

Primul pe ordinea de zi: domnul Popescu a decis să își schimbe mobila în livingul  amenajat acum câțiva ani. Nu a fost chiar decizia sa, el fiind încă mulțumit de vechea mobilă, însă doamna Popescu insistă să țină pasul cu vecinele sale Păi cum, domnule, să vină pe la noi soții Ionescu și să îi întâmpinăm cu mobila de acum câțiva ani? Ne facem de râsul orașului

Comanda era una serioasă, cu numeroase obiecte de mobilier, arhitectura și elementele de design nefiind însă foarte complexe. Vecina Mia, care era și administratoarea orașului, a decis să se ocupe de acea listă de nevoi. După ce a ascultat dorințele soților Popescu, a consemnat cu seriozitate: FIRMA CĂUTATĂ TREBUIE SĂ OFERE OBIECTE DE MOBILIER PENTRU INTERIOR.

Citeste si...  La ce se mai poate folosi berea?!

Următoarea pe listă a fost comanda domnișoarei Niculescu, căreia tatăl ei i-a promis că odată cu împlinirea vârstei majoratului, o va lăsa să își aleagă singură mobilierul și obiectele de décor. Domnișoara, capricioasă din fire (nici nu e de mirare, la cât au răsfățat-o soții Niculescu, ea fiind unica lor fiică!), ținea morțiș să aibă o duzină de scaune moderne pentru ea și prietenele sale. Aceste scaune urmau să fie așezate pe terasă și folosite în serile de vară când prietene domnișoarei veneau în vizită. Mia o ascultă și notează: FIRMA CĂUTATĂ TREBUIE SĂ OFERE OBIECTE PENTRU EXTERIOR.

Următorii clienți au fost familia Bădescu, ce aveau mare nevoie de corpuri de iluminat pentru grădina lor, urmați fiind de bătrânii soți Udrescu, doi pensionari simpatici, care nu aveau neapărată nevoie de ceva, dar erau interesați să afle ce oferte mai sunt pe piață și ce firme mai oferă reduceri.

În final, lista administratoarei Mia arătă cam așa:

  • FIRMA CĂUTATĂ TREBUIE SĂ OFERE OBIECTE DE MOBILIER PENTRU INTERIOR.
  • FIRMA CĂUTATĂ TREBUIE SĂ OFERE OBIECTE PENTRU EXTERIOR.
  • FIRMA CĂUTATĂ TREBUIE SĂ OFERE CORPURI DE ILUMINAT
  • FIRMA CĂUTATĂ ARE OFERTE AVANTAJOASE ȘI REDUCERI

După câteva căutări, Mia a concluzionat: Evambient este cee ace caută. După o scurtă discuție cu personalul, soții Popescu și-au primit mobile pentru interior, domnișoara Niculescu scaunele pentru terasă, familia Bădescu are acum corpuri de iluminat iar soții Udrescu sunt la curent cu ofertele firmei, ba chiar s-au decis să achiziționeze și ei ceva.

Putem spune acum că locuitorii orașului pot începe primăvara liniștiți, mulțumită Evambient.